TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përse është më e vështirë të jetohet me femër të mençur

Telegrafi - 13.08.2019

S’ka dyshim që koeficienti i lartë i inteligjencës në shumë situata jetësore është përparësi, mirëpo ai përfundimisht nuk është çelës për jetë të thjeshtë dhe të lumtur Nëse ende pyesni përse ...

Përse është më e vështirë të jetohet me femër të mençur

Botasot - 13.08.2019

S’ka dyshim që koeficienti i lartë i inteligjencës në shumë situata jetësore është përparësi, mirëpo ai përfundimisht nuk është çelës për jetë të thjeshtë dhe të lumtur Nëse ende pyesni përse ...