TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miratohet bonusi për koncesionin e aeroportit të Kukësit

Botasot - 11.07.2018

Në mbështetje të ligjit “Për koncesionet dhe partneritetin publik privat” dhe rregullave për vlerësimin dhe dhënien me koncesion/partneritet publik privat, me propozimin e ministrit të ...

Aeroporti i Kukësit drejt dhënies me konçension/ Qeveria i jep bonusin “Kastrati”

ABC News - 11.07.2018

Në mbledhjen e fundit të qeverisë është miratuar bonusi për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Sipas vendimit të publikuar në faqen e Kryeministrisë, thuhet se qeveria ka marrë një ofertë ...

Aeroporti i Kukësit drejt dhënies me koncesion me Vendim të Qeverisë

SOT - 11.07.2018

Qeveria ka marrë një ofertë të pa kërkuar për ndërtimin e Aeroportit të Kukësit. Në vendimin e sotëm të Këshillit të ministrave u vendos ti jepet 8 pikë bonus bashkimit të shoqërive “Kastrati”, sh.a.

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion

Top Channel - 11.07.2018

Këshilli i Ministrave miratoi bonusin për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Ky aeroport që pritet të shfrytëzohet për fluturimet me çmime të ulëta po shton buxhetin e shtetit me koston e ...

Zyrtarizohet vendimi, tani edhe aeroporti i Kukësit jepet me koncesion

Mapo - 11.07.2018

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për dhënien me koncesion të rehabilitimit dhe operimit të aeroportit të Kukësit. Qeveria ka miratuar edhe bonusin 8% në procedurën e përzgjedhjes për ...

Qeveria Rama jep me PPP aeroportin e Kukësit

Gazeta Express - 11.07.2018

Qeveria ka vendosur që të japë këtë të mërkurë më koncension aeroportin e ...

Aeroporti i Kukësit me koncesion, Qeveria favorizon “Kastratin”

LajmiFundit - 11.07.2018

Aeroporti i Kukesit duket do te jepet me koncesion. Në mbledhjen e fundit të qeverisë është miratuar bonusi për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion.

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion

Botasot - 11.07.2018

Këshilli i Ministrave miratoi bonusin për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Ende pa u vënë në punë, aeroportit të Kukësit do t’i duhen investime të reja.

Koncesion për aeroportin e Kukësit, miratohet bonusi për kompanitë

Java News - 11.07.2018

Aeroporti i Kukësit së shpejti pritet të vihet në punë. Në mbeldhjen e fundit, Këshilli i Ministrave ka miratuar dhënien e bonusit prej 8% të piikëve për bashkimin e kompanive “Kastrati”, sh.a.

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion

Lajmi.net - 11.07.2018

Këshilli i Ministrave miratoi bonusin për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Ende pa u vënë në punë, aeroportit të Kukësit do t’i duhen investime të reja.

VENDIMI: Qeveria do të japë me koncesion aeroportin e Kukësit

Gazeta Tema - 11.07.2018

Qeveria pritet të japë me koncesion aeroportin e Kukësit. Ajo ka marrë një ofertë të pa kërkuar për ndërtimin e Aeroportit të Kukësit. Në vendimin e sotëm të Këshillit të ministrave u vendos t’i ...

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion

Koha.net - 11.07.2018

Këshilli i Ministrave miratoi bonusin për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Ende pa u vënë në punë, aeroportit të Kukësit do t’i duhen investime të reja.

Qeveria: Aeroporti i Kukësit do të jepet me koncesion. Kush ka paraqitur propozimin

BalkanWeb - 11.07.2018

TIRANE – Aeroporti i Kukësit do të jepet me koncesion. Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për bonusin për dhënien e aeroportit me koncesion.