TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mbi 20 milionë euro vetëm për këshilltarë të projektit ‘Kosova e Re’

Botasot - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, #mosthujsekamdite, kanë bërë të ...

20 milionë euro vetëm për këshilltarë të projektit “Kosova e Re”

Gazeta Express - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, “mosthujsekamdite”, njoftojnë ...

Shoqëria civile thotë se mbi 20 milionë euro janë shpenzuar vetëm për këshilltarë të projektit “Kosova e Re”

Koha.net - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, #mosthujsekamdite, njoftojnë ...

Mbi 20 milionë euro vetëm për këshilltarët e projektit ‘Kosova e Re’

Telegrafi - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, #mosthujsekamdite, kanë bërë të ...

Mbi 20 milionë euro vetëm për këshilltarë të projektit ‘Kosova e Re’

Zeri - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, #mosthujsekamdite, njoftojnë ...

Mbi 20 mil. € vetëm për këshilltarë të projektit ‘Kosova e Re’

Kosova Live - 15.05.2019

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të kampanjës, #mosthujsekamdite, njoftojnë ...