TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banka Botërore përkrah reformat në Administratën Tatimore të Kosovës

Lajmi.net - 13.03.2019

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, ka pritur në takim një mision nga Banka Botërore, i cili ka për qëllim diskutimin e mundësive për asistencë teknike për të ...

Murtezaj: ATK e shtrirë edhe në veri, 15% e të hyrave të regjionit të Mitrovicës nga pjesa veriore

Botasot - 13.03.2019

Drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore (ATK), Ilir Murtezaj, ka thënë se atë ka planifikuar që gjatë këtij viti të mbledh 516 milionë euro deri në fund të vitit.

Banka Botërore përkrah reformat në ATK

Botasot - 13.03.2019

Murtezaj i informoi përfaqësuesit e Bankës Botërore lidhur me zhvillimet e fundit në ATK, dhe për planet e tij në arritjen e objektivave të planifikuara.

Banka Botërore mbështet reformat në ATK

Koha.net - 13.03.2019

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, takoi një delegacion nga Banka Botërore, i cili ka për qëllim diskutimin e mundësive për asistencë teknike për të përkrahur ...