TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Walker flet për idenë e korrigjimit të kufijve

Gazeta Express - 12.01.2019

​ Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe ...

Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike

Gazeta Express - 12.01.2019

​ Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më ...

Ambasadori William Walker reflekton 20 vjet pas masakrës së Reçakut

VOA - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më ...

Masakra e Reçakut e 15 janarit, turpi i madh i Serbisë

Zeri - 12.01.2019

Këto ditë shënohet përvjetori i Masakrës së Reçakut. Në orët e hershme të mëngjesit të datës 15 janar 1999 ashtu siç ishte planifikuar në Beograd, fshati Reçak u zgjua i rrethuar nga formacionet e ...

Njëzet vjet nga masakra e Reçakut

Antpress - 12.01.2019

Më 15 janar 1999, forcat policore dhe ushtarake serbe vranë 45 civilë shqiptarë në fshatin Reçak të komunës së Shtimes. Tani, kur bëhen 20 vjet nga masakra, banorët e fshatit, të cilëve iu vranë ...

Kur kujtojmë Reçakun, kujtojmë njeriun e madh William Walker

Medial - 12.01.2019

William Walker ishte zëri më i fuqishëm për gjenocidin në Reçak. Lufta e bërë në Reçak, e cila kulmoi me Masakrën e Reçakut, u bë lajm i botës me anë të fotografive por edhe zërit të diplomatit ...

20 vjet pas masakrës së Reçakut, ambasadori Walker e sheh situatën në Kosovë si të trazuar

Botasot - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më ...

Njëzet vjet nga masakra e Reçakut

Botasot - 12.01.2019

Më 15 janar 1999, forcat policore dhe ushtarake serbe vranë 45 civilë shqiptarë në fshatin Reçak të komunës së Shtimes. Tani, kur bëhen 20 vjet nga masakra, banorët e fshatit, të cilëve iu vranë ...

Kur kujtojmë Reçakun, kujtojmë njeriun e madh William Walker

Botasot - 12.01.2019

William Walker ishte zëri më i fuqishëm për gjenocidin në Reçak. Lufta e bërë në Reçak, e cila kulmoi me Masakrën e Reçakut, u bë lajm i botës me anë të fotografive por edhe zërit të diplomatit ...

Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Lajmi.net - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më ...

Kur kujtojmë Reçakun, kujtojmë njeriun e madh William Walker

Lajm - 12.01.2019

William Walker ishte zëri më i fuqishëm për gjenocidin në Reçak. Lufta e bërë në Reçak, e cila kulmoi me Masakrën e Reçakut, u bë lajm i botës me anë të fotografive por edhe zërit të diplomatit ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Telegrafi - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Zeri - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

Walker reflekton 20 vjet pas masakrës së Reçakut – këshillon të mos dëgjohen më ndërkombëtarët, por votuesit

Koha.net - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Almakos - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Lajm - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë

Portalb - 12.01.2019

Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete ...

A pajtohet Walker me idenë e Thaçit për shkëmbimin e territoreve?

Zeri - 12.01.2019

Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ...

Walker për idenë e korrigjimit të kufijve: Kjo është e padrejtë për Kosovën

Botasot - 12.01.2019

Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ...

Walker thotë se është i shqetësuar me frikën e politikanëve nga Gjykata Speciale

Lajmi.net - 12.01.2019

Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ...