TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Negociatat e anëtarësimit, Katrougalos: Nëse Shqipëria është gati, pse jo!

ABC News - 16.05.2019

Greqia nuk do të bëhet pengesë për hapjen e negociatave të anëtarësimit mes BE-së dhe Shqipërisë. Deklarata është bërë nga ministri i Jashtëm helen, Georgios Katrugalos, i cili ka nënvizuar se, nëse ...

"Nëse jeni gati mund të hipni në bord", ministri i Jashtëm grek apel të fortë Shqipërisë

SOT - 16.05.2019

Ministri i Jashtëm i Greqisë Jorgos Katrugalos ka folur për integrimin e Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian. Në një intervistë, Katrugalos thotë se nëse Shqipëria do të jetë gati, mund të ...

Ministri grek: Nëse Shqipëria është gati për BE, të hipë në bord

Mapo - 16.05.2019

Ministri i Jashtëm i Greqisë Jorgos Katrugalos ka folur për integrimin e Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Europian. Në një intervistë për Politico, Katrugalos thotë se nëse Shqipëria do të jetë ...