TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maqedoni, nga dhjetori paga minimale do të jetë 14.500 denarë

Telegrafi - 22.10.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbajti mbledhjen e 160-të ku u morën disa vendime. Një prej vendimeve është edhe miratimi i Propozim-ligjit për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për ...

Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Medial - 22.10.2019

Shkup, 22 tetor 2019 (MEDIAL) – Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Maqedoni, publikohet paga mesatare neto për muajin gusht

Telegrafi - 22.10.2019

Paga mesatare neto e paguar për të punësuarit në muajin gusht të këtij viti ka qenë 25.127 denarë dhe në krahasim me gushtin e vitit të kaluar është rritur për 3.8 përqind.

Shkup, përmes rritjes së pagës minimale synohet të ruhet fuqia punëtore

Telegrafi - 21.10.2019

Afaristët në Maqedoninë e Veriut, theksojnë se rritja e pagës minimale është më se e nevojshme për të mbajtur në vend krahun e punës, megjithëse theksojnë se me shumë rëndësi është që sa më parë në ...

Përmes rritjes së pagës minimale synohet të ruhet fuqia punëtore në vend

Zhurnal - 21.10.2019

Shkup. 21 tetor, zhurnal.mk – Afaristët në Maqedoninë e Veriut, theksojnë se rritja e pagës minimale është më se e nevojshme për të mbajtur në vend krahun e punës, megjithëse theksojnë se me shumë ...

Me rritjen e pagës minimale, të rritet edhe fuqia punëtore

Flaka - 22.10.2019

Afaristët në Maqedoninë e Veriut, theksojnë se rritja e pagës minimale është mëse e nevojshme për të mbajtur në vend krahun e punës, megjithëse theksojnë se me shumë rëndësi është që sa më parë në ...

Publikohet paga mesatare neto për muajin gusht

Zhurnal - 22.10.2019

Shkup, 22 tetor, zhurnal.mk – Paga mesatare neto e paguar për të punësuarit në muajin gusht të këtij viti ka qenë 25.127 denarë dhe në krahasim me gushtin e vitit të kaluar është rritur për 3.8 ...

Paga mesatare neto në gusht 25.127 denarë

Tetova Sot - 22.10.2019

Paga mesatare neto e paguar për të punësuar në gusht të vitit 2019 arrin 25.127 denarë dhe në krahasim me gushtin e vitit të kaluar është rritur për 3,8 për qind, publikoi Entit Shtetëror i ...

Maqedoni, nga dhjetori paga minimale do të jetë 14.500 denarë

Botasot - 22.10.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbajti mbledhjen e 160-të ku u morën disa vendime. Një prej vendimeve është edhe miratimi i Propozim-ligjit për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për ...

Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Tetova Sot - 22.10.2019

Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Zhurnal - 22.10.2019

Shkup, 22 tetor – Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Flaka - 22.10.2019

Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut.