TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blic: Vuçiq dhe SNS të gatshëm për zgjedhje, çdo gjë varet nga Kosova

Botasot - 12.01.2019

Lideri i SNS (Partisë Përparimtare Serbe) Aleksandar Vuçiq në tubimin e përparimtarëve të mbajtur në Zemun ka porositur bashkë partiakët se: pasi opozita kërkon zgjedhje, sa I përket atij mund të ...

Vuçiq: Zgjedhjet në Serbi varen nga interesi i serbëve në Kosovë

Zeri - 12.01.2019

Partisa Progresiste e Serbisë në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për zgjedhje të jashtëzakonshme. Lideri i kësaj partie, Aleksander Vuçiq, sipas gazetës ‘Blic.rs’ thuhet të ketë thënë ...

Edhe kur flet për zgjedhje në Serbi, Vuçiq nuk e lë pa e përmend Kosovën

Ina - 12.01.2019

Partia Progresiste e Serbisë në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për zgjedhje të jashtëzakonshme. Lideri i kësaj partie, Aleksander Vuçiq, sipas gazetës ‘Blic.rs’ thuhet të ketë thënë që ...

Zgjedhjet në Serbi shtyjnë dialogun me Kosovën

Lajmi.net - 12.01.2019

Në korridoret e institucioneve serbe po diskutohet për zgjedhjet të jashtëzakonshme. Partia e Aleksandar Vuçiq, Partia Progresiste e Serbisë, në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për ...

Zgjedhjet në Serbi shtyjnë dialogun me Kosovën

Botasot - 12.01.2019

Në korridoret e institucioneve serbe po diskutohet për zgjedhje të jashtëzakonshme. Partia e Aleksandar Vuçiq, Partia Progresiste e Serbisë, në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për ...

Zgjedhjet në Serbi shtyjnë dialogun me Kosovën

Lajm - 12.01.2019

Në korridoret e institucioneve serbe po diskutohet për zgjedhje të jashtëzakonshme. Partia e Aleksandar Vuçiq, Partia Progresiste e Serbisë, në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për ...

Zgjedhjet në Serbi prolongojnë dialogun me Kosovën

Portalb - 12.01.2019

Në korridoret e institucioneve serbe po diskutohet për zgjedhje të jashtëzakonshme. Partia e Aleksandar Vuçiq, Partia Progresiste e Serbisë, në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për ...