TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Turizmi po kthehet në plagë për metropolet europiane

DW - 14.08.2019

Dyndja e turistëve po i shqetëson qytetarët në metropolet si Roma, Amsterdami e Barcelona. Bashkitë e këtyre qyteteve po marrin masa për një turizëm të kontrolluar.

Turizmi po kthehet në plagë për metropolet europiane

Alsat - 14.08.2019

Nëse guxoni të uleni në shkallët e Piazza die Spagna, Scalinata di Trinità dei Monti në Romë bëni gati gjobën: plot 400 Euro. Këshilli bashkiak i Romës së fundi ka vendosur ndalimin e uljes aty dhe ...

Turizmi po kthehet në plagë për metropolet europiane

Botasot - 14.08.2019

Dyndja e turistëve po i shqetëson qytetarët në metropolet si Roma, Amsterdami e Barcelona. Bashkitë e këtyre qyteteve po marrin masa për një turizëm të kontrolluar.

Turizmi po kthehet në plagë për metropolet europiane

Gazeta Tema - 14.08.2019

Dyndja e turistëve po i shqetëson qytetarët në metropolet si Roma, Amsterdami e Barcelona. Bashkitë e këtyre qyteteve po marrin masa për një turizëm të kontrolluar.

Turizmi po kthehet në plagë për metropolet europiane

Top Channel - 15.08.2019

Dyndja e turistëve po i shqetëson qytetarët në metropolet si Roma, Amsterdami e Barcelona. Bashkitë e këtyre qyteteve po marrin masa për një turizëm të kontrolluar.