TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t'i marrin kurdët

Evropaelire - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë - që mbrohen nga forcat e SHBA-së - do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t'i marrin kurdët

Koha.net - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë - që mbrohen nga forcat e SHBA-së - do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Top Channel - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë – që mbrohen nga forcat e SHBA-së – do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t'i marrin kurdët

Botasot - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë - që mbrohen nga forcat e SHBA-së - do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Portalb - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë – që mbrohen nga forcat e SHBA-së – do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit, njofton REL.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Alsat - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë – që mbrohen nga forcat e SHBA-së – do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Telegrafi - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë, që mbrohen nga forcat e SHBA-së, do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Zhurnal - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë, që mbrohen nga forcat e SHBA-së, do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.

SHBA-ja thotë se paratë e naftës në Siri do t’i marrin kurdët

Shqipmedia - 08.11.2019

Pentagoni thotë se të ardhurat nga fushat e naftës në veri-lindje të Sirisë – që mbrohen nga forcat e SHBA-së – do të shkojnë për luftëtarët aleatë kurdë dhe jo në arkat e Uashingtonit.