TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VV: Qeveria Haradinaj po tenton të shkatërroj Telekomin

Botasot - 12.01.2019

Moszbatimi i dymbëdhjetë pikave të rezolutës së miratuar në Kuvendin e Kosovës, tash e gjashtë muaj për ndërmarrjet publike të Telekomit dhe Postës së Kosovës, ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje të ...

VV-ja: Rezoluta për Telekomin po heshtet nga Qeveria dhe Prokuroria

Medial - 12.01.2019

Rezoluta e miratuar në Kuvendin e Kosovës mbi ndërmarrjet publike, Telekomin dhe Postën e Kosovës dhe zbatimi i saj në gjashtë mujorin prej se është miratuar, ishte tema e konferencës e thirrur nga ...

VV: Qeveria Haradinaj ka në plan të kapë të gjitha bordet publike, sidomos Telekomin

Koha.net - 12.01.2019

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media në gjashtë mujorin e votimit të rezolutës së kuvendit për Bordet Publike, ka kërkuar që sa më parë të zbatohen të gjitha dymbëdhjetë pikat e ...

VV: Qeveria Haradinaj, Telekomin po e sheh vetëm si objekt për punësim të militantëve

Koha.net - 12.01.2019

Moszbatimi i dymbëdhjetë pikave të rezolutës së miratuar në Kuvendin e Kosovës, tash e gjashtë muaj për ndërmarrjet publike të Telekomit dhe Postës së Kosovës, ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje të ...

VV: Haradinaj po dëshmon se ka në plan të kap bordet publike

Botasot - 12.01.2019

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media në gjashtë mujorin e votimit të rezolutës së kuvendit për Bordet Publike, ka kërkuar që sa më parë të zbatohen të gjitha dymbëdhjetë pikat e ...

Vetëvendosje thotë se Qeveria Haradinaj po tenton të shkatërrojë Telekomin

Telegrafi - 12.01.2019

Moszbatimi i dymbëdhjetë pikave të rezolutës së miratuar në Kuvendin e Kosovës, tash e gjashtë muaj për ndërmarrjet publike të Telekomit dhe Postës së Kosovës, ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje të ...

VV: Haradinaj po dëshmon se ka në plan të kap bordet publike

Lajm - 12.01.2019

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media në gjashtë mujorin e votimit të rezolutës së kuvendit për Bordet Publike, ka kërkuar që sa më parë të zbatohen të gjitha dymbëdhjetë pikat e ...

Vetëvendosje thotë se Qeveria Haradinaj po tenton të shkatërrojë Telekomin

Almakos - 12.01.2019

Moszbatimi i dymbëdhjetë pikave të rezolutës së miratuar në Kuvendin e Kosovës, tash e gjashtë muaj për ndërmarrjet publike të Telekomit dhe Postës së Kosovës, ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje të ...

VV: Haradinaj po dëshmon se ka në plan të kap bordet publike

Portalb - 12.01.2019

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media në gjashtë mujorin e votimit të rezolutës së kuvendit për Bordet Publike, ka kërkuar që sa më parë të zbatohen të gjitha dymbëdhjetë pikat e ...