TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Durim Limaj: Janë bërë mbi njëmijë inspektime në gjithë Kosovën, nuk rezulton se ka kontrabandë të mallrave serbe ...

Telegrafi - 15.04.2019

Shefi i Kabinetit i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Durim Limaj, ka thënë parimore për vendosjen e taksës kanë qenë ekonomike, për shkak të barrierave që këto dy vende i kanë vendosur Kosovës.

Drejtori i Doganës së Kosovës: Pas taksës, Sllovenia rriti eksportet në Kosovë për 134%, Gjermania 21%, Turqia 37% ...

Telegrafi - 15.04.2019

Drejtori i Doganës së Kosovës, Bahri Berisha, ka thënë se Serbia e Bosnja janë dëmtuar me qindra miliona euro që nga vendosja e taksës. Berisha në emisionin “Përballje” me gazetarin Muhamet ...

Limaj: Serbia po vazhdon me logjikën e Millosheviqit

Botasot - 14.04.2019

Të pa pranueshme dhe të pa tolerueshme, po i quan deklarimet e serbëve në Kosovë ndaj shqiptarëve, zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj. Sipas tij, gjuha dhe mentaliteti i Beogradit, po ...

Limaj: Ka sinjale se Serbia ka qenë e interesuar për të negociuar

Botasot - 14.04.2019

Bashkëkryesuesi i Ekipit negociator të Kosovës, Fatmir Limaj thotë se heqja e taksës si kusht i vendosur nga Serbia për të vazhduar dialogun, do të duhej të vihet në shqyrtim për t’u pezulluar në ...

Limaj thotë se kanë përmbushur 70 për qind të premtimit për punësim

Botasot - 14.04.2019

Ai tashmë zotohet se ky premtim nuk ka mbetur vetëm në letër. Limaj në intervistën 45/45 për KosovaPress, thotë se rreth 70 për qind është arritur ky projekt, ndërsa shton se shumë shpejt do të dalin ...

Limaj: Nëse në mandatin tjetër jemi në Qeveri, nga Nisma do të ketë ministre grua

Almakos - 14.04.2019

Kryetari i NISMA-s dhe njëherë zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka thënë se partia e tij shquhet për konstruktivitet e jo për zhurmë. I pyetur nga kosovapress se pse nuk ministre grua nga ...

Limaj nuk e përjashton mundësinë e zgjedhjeve në Kosovë

Telegrafi - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës Fatmir Limaj thotë se për të shkuar vendi në zgjedhje duhet të “piqen” kushtet. Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj gjatë intervistës ...

Ministria e Tregtisë thotë se s’ka kontrabandë të mallrave serbe në Kosovë

Gazeta Express - 15.04.2019

Durim Limaj, shefi i Kabinetit i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë parimet për vendosjen e taksës kanë qenë ekonomike, për shkak të barrierave që këto dy vende i kanë ...

Limaj: Serbia po vazhdon me logjikën e Millosheviqit

Ina - 15.04.2019

Të pa pranueshme dhe të pa tolerueshme, po i quan deklarimet e serbëve në Kosovë ndaj shqiptarëve, zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj. Sipas tij, gjuha dhe mentaliteti i Beogradit, po ...

Limaj thotë se ka përmbushur 70 për qind të premtimit për punësim

Telegrafi - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj kishte premtuar se në qeverisje qendrore e lokale çdo familje në Kosovë do ta ketë së paku një anëtar të ...

Limaj: Nëse në mandatin tjetër jemi në Qeveri, nga Nisma do të ketë ministre grua

Telegrafi - 14.04.2019

Kryetari i NISMA-s dhe njëherë zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka thënë se partia e tij shquhet për konstruktivitet e jo për zhurmë. I pyetur nga kosovapress se pse nuk ministre grua nga ...

Limaj nuk e përjashton mundësinë e zgjedhjeve në Kosovë

Botasot - 14.04.2019

Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj gjatë intervistës 45/45 vlerëson se aktualisht kjo e fundit është duke i kryer punët e veta.

Nga Ministria e Tregtisë thonë se s’ka kontrabandë të mallrave serbe

Lajmi.net - 15.04.2019

Durim Limaj, shefi i Kabinetit i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë parimet për vendosjen e taksës kanë qenë ekonomike, për shkak të barrierave që këto dy vende i kanë ...

Limaj thotë se ka përmbushur 70 për qind të premtimit për punësim

Almakos - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj kishte premtuar se në qeverisje qendrore e lokale çdo familje në Kosovë do ta ketë së paku një anëtar të ...

Limaj nuk sheh sinjal për zgjedhje të reja, por mundësinë për to s’e përjashton

Koha.net - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, thotë se për të shkuar vendi në zgjedhje duhet të “piqen” kushtet. Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj vlerëson se ...

Ministria e Tregtisë thotë se s’ka kontrabandë të mallrave serbe në Kosovë

Zeri - 15.04.2019

Durim Limaj, shefi i Kabinetit i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë parimet për vendosjen e taksës kanë qenë ekonomike, për shkak të barrierave që këto dy vende i kanë ...

Fatmir Limaj: 70 përqind të premtimit për punësime e kemi përmbushur

Antpress - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, në fushën zgjedhore kishte premtuar se në qeverisje qëndrore e lokale, çdo familje do ta kishte së paku një të punësuar.

Limaj nuk e përjashton mundësinë e zgjedhjeve në Kosovë

Almakos - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës Fatmir Limaj thotë se për të shkuar vendi në zgjedhje duhet të “piqen” kushtet. Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj gjatë intervistës ...

Durim Limaj: Janë bërë mbi njëmijë inspektime në gjithë Kosovën, nuk rezulton se ka kontrabandë të mallrave serbe

Botasot - 16.04.2019

Shefi i Kabinetit i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Durim Limaj, ka thënë parimore për vendosjen e taksës kanë qenë ekonomike, për shkak të barrierave që këto dy vende i kanë vendosur Kosovës.

Limaj thotë se Kosova ka traditë të shkojë në zgjedhjë të jashtëzakonshme

Gazeta Express - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës Fatmir Limaj thotë se për të shkuar vendi në zgjedhje duhet të “piqen” kushtet. Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj gjatë intervistës ...

Nuk përjashtohet mundësia e zgjedhjeve në Kosovë

Alsat - 14.04.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës Fatmir Limaj thotë se për të shkuar vendi në zgjedhje duhet të “piqen” kushtet. Sipas tij, kjo varet edhe nga puna që bën Qeveria e Kosovës, por Limaj vlerëson se ...