TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dymijë nxënës i nënshtrohen garës republikane të diturisë

Medial - 12.07.2019

10:41, 12 Korrik 2019 Që nga ora nëntë e mëngjesit në kolegjin AAB në Prishtinë janë mbledhur rreth dymijë nxënës nga gjithë komunat e Kosovës. Aty po mbahen garat republikane të diturisë dhe fëmijët ...

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën e Diturisë në nivelin republikan

Gazeta Express - 11.07.2019

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar të gjithë nxënësve nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën që të shfaqin ...

Shpallen fituesit edhe për 7 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Gazeta Express - 10.07.2019

Pas përfundimit të nivelit komunal të Garës Nacionale të Diturisë, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës dje ka publikuar listën e fitueseve të vendeve ...

Nxënësit e fshatit të Koordinatorit Rexhep Hoti, shpallen kampion Komunal në Garat e Diturisë

Botasot - 10.07.2019

Shtatëmbëdhjetë nxënës të shkollës së mesme “Ukshin Hoti” në Krushë të Madhe sot zyrtarisht janë shpallur kampion komunal në Garat Nacionale të Diturisë që janë duke u mbajtur në gjithë vendin.

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën Nacionale të Diturisë

Lajmi.net - 11.07.2019

Nga kjo garë nacionale dhe gjithëpërfshirëse, nga rreth 316 mijë nxënës, vetëm për garën e Diturisë në nivelin e shkollës ka 24 mijë e 012 fitues. Pas përfundimit të garës komunale dhe shpalljes së ...

Shpallen fituesit edhe për 7 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Lajmi.net - 10.07.2019

Sot janë shpallur fituesit e komunës së Prishtinës, Drenasit, Obiliqit, Istogut, Pejës, Rahovecit dhe Vushtrrisë. Gjithsej fitues për këto janë 436 nxënës.

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën e Diturisë në nivelin republikan

Zeri - 11.07.2019

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar të gjithë nxënësve nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën që të shfaqin ...

Shpallen fituesit edhe për 7 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Zeri - 10.07.2019

Pas përfundimit të nivelit komunal të Garës Nacionale të Diturisë, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës dje ka publikuar listën e fitueseve të vendeve ...

Publikohet lista përfundimtare e nxënësve pjesëmarrës në Garën e Diturisë në nivelin republikan

Medial - 11.07.2019

Programi Nacional për Rininë, nëpërmjet Garës Nacionale të Diturisë, për herë të parë në Republikën e Kosovës u ka mundësuar të gjithë nxënësve nga klasa e parë deri në të dymbëdhjetën që të shfaqin ...