TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dialogu nuk është ‘sport i lehtë’

Ina - 10.09.2019

Burim Ramadani Qeverinë dhe skenën politike të pas 6 tetorit mund të parashihet se e pret një detyrë e rëndësishme, që lidhet me dialogun për njohje me Serbinë.

Ramadani: Dialogu nuk është sport i lehtë, kërkohet guxim e përkushtim 100%

Zeri - 10.09.2019

Ish-zevendës ministri i Forcës dhe Sigurisë së Kosovës(FSK), Burim Ramdani, i cili njëherësh është edhe kandidatë për deputet nga radhët e AAK-së, ka thënë se qeverinë dhe skenën politike pas ...