TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mediat ruse parashohin ndryshime në Ballkan prej kur Maqedonia do ta zgjidhë kontestin me emrin

Zhurnal - 12.01.2018

Mediat ruse parashohin ndryshime në Ballkan prej kur Maqedonia do ta zgjidhë kontestin me emrin Shkup, 12 Janar - Maqedonia dhe Greqia jan ë af ë r arritjes s ë marr ë veshjes p ë r kontestin me ...

"Komersant": Zgjidhja e kontestit për emrin do të sjell ndryshime gjeopolitike në Ballkan

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Maqedonia dhe Greqia janë afër zgjidhjes së kontestit 25-vjeçar për emrin e ish republikës jugosllave, që do të sjellë deri në ndryshime serioze gjeopolitike në Ballkan.

Mediat ruse parashohin ndryshime në Ballkan prej kur Maqedonia do ta zgjidhë kontestin me emrin

Ina - 12.01.2018

Maqedonia dhe Greqia janë afër arritjes së marrëveshjes për kontestin me emrin të shtetit maqedonas, kurse vendimi përfundimtar do të sjellë në ndryshime gjeopolitike në Ballkan, shkruan gazeta ...

Greqi: Shihet “mundësia” për zgjidhjen e kontestit me Maqedoninë

Portalb - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë, njofton REL . Kryeministri i Greqisë, Alexis Cipras, tha se ai e ...

Greqi: Shihet “mundësia” për zgjidhjen e kontestit me Maqedoninë

Lajmi.net - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë. Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, tha se ai e sheh “një ...

Greqi: Shihet “mundësia” për zgjidhjen e kontestit me Maqedoninë

Flaka - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë. Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, tha se ai e sheh “një ...

Greqi: Shihet “mundësia” për zgjidhjen e kontestit me Maqedoninë

Koha.net - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë. Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, tha se ai e sheh “një ...

Emri afër zgjidhjes

Lajm - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë, njofton REL. Kryeministri i Greqisë, Alexis Cipras, tha se ai e sheh ...

Cipras fton Kishën Ortodokse Greke të ulë retorikën

Almakos - 12.01.2018

Liderët e Greqisë dhe Maqedonisë thonë se kanë punuar fuqishëm për ta zgjidhur kontestin e gjatë me dekada për emrin e Maqedonisë. Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, tha se ai e sheh “një ...