TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjakova bëhet me Zyrë të avancuar të Prokurimit

Koha.net - 12.06.2019

Me qëllim të transparencës, efikasitetit dhe llogaridhënies në komunën e Gjakovës sot është inauguruar Zyra e avancuar e prokurimit, me ç’rast u tha se këtë trend të prokurimit duhet ta ndjekin edhe ...

Gjini: Gjakova, komuna e parë që hap dosjet

Botasot - 12.06.2019

Me qëllim të transparencës, efikasitetit dhe llogaridhënies, në komunën e Gjakovës sot është inauguruar Zyra e avancuar e prokurimit, me ç’rast u tha se këtë trend të prokurimit duhet ta ndjekin edhe ...