TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presidenti kërkon që tregu kosovar të mbushet me prodhime “Made in Kosova”

Lajmi.net - 13.02.2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot mori pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës”, të organizuar nga Oda Ekonomike ...

Thaçi pret mbizotërim të produkteve “Made in Kosovo”

Koha.net - 13.02.2018

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës”, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Presidenti kërkon që tregu kosovar të mbushet me prodhime ?Made in Kosova?

Albeu.com - 13.02.2018

Presidenti i Republikës së Kosovës , Hashim Thaçi , sot mori pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10-vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës ”, të organizuar nga Oda ...

Thaçi: Pas një dekade, duhet të mbizotërojnë produktet “Made in Kosovo”

Telegrafi - 13.02.2018

Presidenti Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës”, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës (OEK).

Thaçi: Tregu ynë duhet të mbushet me prodhime “Made in Kosova”

Kosova Live - 13.02.2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot mori pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës”, të organizuar nga Oda Ekonomike ...