TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomia “gri”, biznesi marshim për ti thënë JO informalitetit

Ora news - 12.10.2017

Biznese të huaja dhe vendase janë bashkuar në një marshim kundër ekonomisë informale. Eksperti, Ardian Civici, u shpreh se ekonomia informale është pengesa kryesore për investimet.

Kundër informaliteit/ Shoqatat e bisnesit, protestë në sheshin ‘Nënë Tereza’

Mapo - 12.10.2017

Foto 1 nga 11 Dita ndërkombëtarë kundër informalitetit mblodhi sot në një protestë të pazakontë, përfaqësues të shoqatave të biznesit dhe qindra qytetarë për të manifestuar kundër informalitetit në ...

Shoqatat e Biznesit marshim në bulevard kundër informalitetit

ABC News - 12.10.2017

Një marshim sensibilizues është mbajtur në Tiranë kundër informalitetit, me moton “Për një ekonomi më të drejtë.” Organizatorët, një grup shoqatash të biznesit, vendase e të huaja që sensibilizimin e ...

Marshimi i shoqatave të biznesit: T’i themi jo informalitetit

Mapo - 12.10.2017

“Për një ekonomi më të drejtë”. Me këtë slogan do të marshohet sot në Tiranë. Kësaj radhe nuk janë sindikatat apo shoqëria civile, por është biznesi që me këtë iniciativë kërkon të sensibilizojë të ...

Informaliteti/ Bizneset marshojnë nesër në qendër të Tiranës

Mapo - 11.10.2017

Në kuadër të luftës ndaj informalitetit, kesaj plage të madhe të shoqërisë shqiptare që e ka veçuar këtë vend jo vetëm nga vendet e zhvilluara të BE-së, por edhe nga vendet e rajonit, Shoqata ...