TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Talleshin me Policinë e Kosovës: Historiku i tre personave të rrezikshëm dhe arrestimi i tyre pas disa muajsh kërkimi

Gazeta Express - 12.07.2019

Dje u arrestua edhe i kërkuari i fundit në mesin e tre personave të dyshuar pë disa grabitje në Kosovë. Ridvan Ademi, nga fshati Dobratin i Komunës së Podujevës u arrestua në shtetin e Belgjikës, pas ...

Arrestohet Ridvan Ademi, personi i tretë i shumëkërkuari nga policia për grabitje të ndryshme

Telegrafi - 11.07.2019

Është arrestuar në Bruksel i shumëkërkuari Ridvan Ademi, i cili ishte pjese e grupit që dyshohen për grabitje në pika të karburanteve, markete, veturave etj.

Arrestohet i shumëkërkuari, Ridvan Ademi

Botasot - 11.07.2019

I shumë kërkuari nga policia për grabitje të shumta në Kosovë, Ridvan Ademi është arrestuar. Sipas mediave vendore tregojnë që Ademi është arrestuar në Bruksel.

Talleshin me Policinë e Kosovës: Historiku i tre personave të rrezikshëm dhe arrestimi i tyre pas disa muajsh kërkimi

Botasot - 12.07.2019

Dje u arrestua edhe i kërkuari i fundit në mesin e tre personave të dyshuar pë disa grabitje në Kosovë. Ridvan Ademi, nga fshati Dobratin i Komunës së Podujevës u arrestua në shtetin e Belgjikës, pas ...

Arrestohet Ridvan Ademi, i shumëkërkuari nga policia për grabitje të ndryshme

Zeri - 11.07.2019

Është arrestuar në Bruksel i shumëkërkuari Ridvan Ademi, i cili ishte pjese e grupit që dyshohen për grabitje në pika të karburanteve, markete, veturave etj.

Talleshin me Policinë e Kosovës: Historiku i tre personave të rrezikshëm dhe arrestimi i tyre pas disa muajsh kërkimi

Ina - 12.07.2019

Dje u arrestua edhe i kërkuari i fundit në mesin e tre personave të dyshuar për disa grabitje në Kosovë. Ridvan Ademi, nga fshati Dobratin i Komunës së Podujevës, u arrestua në shtetin e Belgjikës, ...

Arrestohet Ridvan Ademi, i kërkuari për grabitje të shumta

Gazeta Express - 11.07.2019

Është arrestuar në Bruksel i shumëkërkuari Ridvan Ademi, i cili ishte pjese e grupit që dyshohen për grabitje në pika të karburanteve, markete, veturave etj.

Arrestohet në Bruksel Ridvan Ademi, i kërkuari për grabitje të shumta në Kosovë

Lajmi.net - 12.07.2019

Zëdhënësi i Policisë, Daut Hoxha, ka thënë se arrestimi ka ardhur pas bashkëpunimit ndërmjet Policisë së Kosovës dhe autoriteteve belge. “Pas një bashkëpunimi profesional ndërmjet Policisë së Kosovës ...