TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Si janë janë sot bunkerët e frikës kolektive

Respublica - 12.02.2019

U ndërtuan gjatë regjimit komunist të Enver Hoxhës në periudhën 1975-1989. Pothuajse 40 vjet më vonë, Shqipëria është plot me kësulat e betonit që të kujtojnë, rrënojat e Luftës së Ftohtë.

Bunkerët shqiptarë, në BBC. Një fotograf dokumenton në një libër historinë

Top Channel - 11.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në Perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...

BBC: Libër për bunkerët shqiptarë të Luftës së Ftohtë

Botasot - 11.02.2019

Fotograf Robert Hackman ka krijuar një libër me fotografi që dokumenton shumë bunkerë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 mes frikës nga Lufta e Ftohtë.

BBC: Libër për bunkerët shqiptarë të Luftës së Ftohtë

Gazeta Express - 11.02.2019

Fotograf Robert Hackman ka krijuar një libër me fotografi që dokumenton shumë bunkerë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 mes frikës nga Lufta e ...

BBC sjell fotot spektakolare nga Shqipëria: Si janë transformuar bunkerët

Mapo - 11.02.2019

Fiksimi i mediave të huaja me historinë e bunkerëve në Shqipëri nuk njeh të ndalur. BBC publikoi të hënën një seri me foto nga bunkerët shqiptarë. Fotot janë bërë nga Robert Hackman.

BBC për albumin e rrallë të Hackman me bunkerët shqiptarë

BalkanWeb - 11.02.2019

Fotografi, Robert Hackman ka krijuar një album fotografik, ku dokumenton bunkerët e shumtë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 me frikën e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Medial - 11.02.2019

Fotografi Robert Hackman ka krijuar një katalog që dokumenton bunkerët që u ndërtuan në Shqipëri mes viteve 1975 dhe 1989 nga frika e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Gazeta Express - 11.02.2019

Gjigandi mediatik BBC ka udhëtuar drejt Shqipërisë, në fokus janë bunkerët e ndërtuar nga regjimi ...

Bunkerët shqiptarë, në BBC. Një fotograf dokumenton në një libër historinë

Java News - 11.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në Perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...

BBC: Libër për bunkerët shqiptarë të Luftës së Ftohtë

Zhurnal - 12.02.2019

Fotograf Robert Hackman ka krijuar një libër me fotografi që dokumenton shumë bunkerë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 mes frikës nga Lufta e Ftohtë.

FOTOT/ BBC vëmendje bunkerëve: Në vend që të prodhonin mbrojtje teknologjike, shqiptarët bënin strehë për derrat

Gazeta Tema - 11.02.2019

Fotografi, Robert Hackman ka krijuar një album fotografik, ku dokumenton bunkerët e shumtë që u ndërtuan në Shqipëri midis 1975 dhe 1989 me frikën e Luftës së Ftohtë.

Shqipëria dhe 500 mijë bunkerët e saj, artikull mes fotosh nga BBC

Botasot - 11.02.2019

Gjigandi mediatik BBC ka udhëtuar drejt Shqipërisë, në fokus janë bunkerët e ndërtuar nga regjimi hoxhist. Fotografi Robert Hackman ka krijuar një katalog që dokumenton bunkerët që u ndërtuan në ...

Bunkerët shqiptarë sërish në vëmendjen ndërkombëtare

Koha.net - 11.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...

Bunkerët shqiptarë sërish në vëmendjen ndërkombëtare

Ina - 12.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...

Bunkerët shqiptarë në BBC, një fotograf dokumenton në një libër historinë

Alsat - 12.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në Perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...

Një fotograf dokumenton në një libër historinë e bunkerëve të Shqipërisë

Telegrafi - 12.02.2019

Bunkerët shqiptarë tërheqin sërish vëmendje në Perëndim. Përmes një shkrimi, ku mbizotërojnë fotot, BBC tregon frymëzimin e fotografit Robert Hackman për të krijuar një libër me fotografi, i cili ...