TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

S’dihet numri i të sëmurëve me epilepsi – gratë e kanë më vështirë në Kosovë

Gazeta Express - 11.02.2019

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka shënuar sot Ditën Botërore ndaj Epilepsisë në një tryezë të ...

Ja çka pritet të ndodhë sot në Kosovë

Botasot - 11.02.2019

Punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë mbajnë protestë njëorëshe me kërkesë rritjen e koeficientit të pagave. (Dubravë, Istog, ora 8.00) Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Botasot - 10.02.2019

Shënimi i kësaj dite bëhet për herë të gjashtë në Kosovë nga ana e Shoqatës kundër Epilepsisë e Kosovës (SHKEK) e cila nga viti 2011 është anëtare e Ligës Internacionale Evropiane kundër Epilepsisë ...

Rrëfim ndryshe për epilepsinë

Koha.net - 10.02.2019

Java e dytë e muajit shkurt njihet si “Java e Epilepsisë” në mbarë botën. Kjo ditë shënohet edhe në Kosovë në kuadër të qendrës kundër epilepsisë. Për herë të parë në emisionin “TALK” në KTV është ...

Ngjarjet e ditës së sotme

Lajmi.net - 12.02.2019

Më poshtë ju sjellim ngjarjet e datës 12 shkurt. 09:00 Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, me rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka”, Fadil Millaku, do të nënshkruajnë ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Telegrafi - 11.02.2019

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë sot në Kosovë do të mbahen një sërë aktivitete me qëllim të sensibilizimit të popullatës. Shënimi i kësaj dite bëhet për herë të gjashtë në ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Almakos - 11.02.2019

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë sot në Kosovë do të mbahen një sërë aktivitete me qëllim të sensibilizimit të popullatës. Shënimi i kësaj dite bëhet për herë të gjashtë në ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Koha.net - 11.02.2019

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë sot në Kosovë do të mbahen një sërë aktivitete me qëllim të sensibilizimit të popullatës, se edhe pse nuk është sëmundje e lehtë dhe e ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Alsat - 11.02.2019

Epilepsia është një sëmundje me së paku dy sulme epileptike që shkaktohen pa asnjë arsye. Krizat mund të shkaktojnë probleme në kontrollin e muskujve, në lëvizjen, të folurit, pamjen ose vetëdijen, ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Zhurnal - 11.02.2019

Epilepsia është një sëmundje me së paku dy sulme epileptike që shkaktohen pa asnjë arsye. Krizat mund të shkaktojnë probleme në kontrollin e muskujve, në lëvizjen, të folurit, pamjen ose vetëdijen, ...