TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ja 470 pronarët që kompensohen për tokën e zënë nga ndërtimet pa leje

LajmiFundit - 13.01.2018

Publikohet lista me emrat e 470 pronarëve që marrin kompensimin për tokën e zënë nga ndërtimet pa leje. Vlera në total e parashikuar nga qeveria që do të shkojë për kompensimin e pronarëve ...

EMRAT/ ATP publikon listën me 470 pronarë që marrin 300 milionë lekë

BalkanWeb - 13.01.2018

Publikohet lista me emrat e 470 pronarëve që marrin kompensimin për tokën e zënë nga ndërtimet pa leje. Vlera në total e kompensimit arrin në afro 300 milionë lekë.

Pronarët që preken nga nderimet pa leje, ja kush merr dëmshpërblim

LajmiFundit - 12.01.2018

Pronarët, tokat e të cilëve janë prekur nga ndërtimet pa leje mund të aplikojnë për të përfituar dëmshpërblim, duke filluar nga data 18 Janar. Emrat e atyre që kanë të drejtë të aplikojnë për ...

Javën e ardhshme nis aplikimi për kompensimin e pronarëve që preken nga ndërtimet informale, ja dokumentat që kërkon ...

SOT - 13.01.2018

Më datë 18 janar nis procesi i pranimit të kërkesave për kompensimin e pronarëve të pasurive të paluajtshme, që preken nga ndërtimet informale, gjeneralitetet dhe të dhënat e të cilëve janë sipas VKM ...