TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gati ndërtimi i HEC-it të Kalivaçit

RTSH - 13.06.2018

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njoftoi se ka nënshkruar kontratën me fituesin e garës për ndërtimin, operimin dhe transferimin me koncesion të hidrocentralit të Kalivaçit.

Koncesioni i HEC-it në Kalivaç, shpallen fituesit, do investojnë 125 mln euro

Mapo - 13.06.2018

Hidrocentrali i Kalivaçit do të ndërtohet me koncesion nga bashkimi mes kompanisë turke “Ayen Enerji” dhe asaj shqiptare “Fusha SH.P.K”. Pas mbylljes së tenderit në tetor të vitit të kaluar, ...

Koncesioni i HEC-it në Kalivaç, shpallen fituesit, do investojnë 125 milionë euro

Antpress - 13.06.2018

Sipas kontratës, konsorcium fitues do të investojë rreth 125.3 milionë euro për të ndërtuar hidrocentralin mbi lumin Vjosë. Ky hidrocentral do të ketë një fuqi të instaluar prej 111 mega vat dhe ...

Koncesioni i HEC-it në Kalivaç, shpallen fituesit, do investojnë 125 milionë euro

Lajmi.net - 13.06.2018

Hidrocentrali i Kalivaçit do të ndërtohet me koncesion nga bashkimi mes kompanisë turke “Ayen Enerji” dhe asaj shqiptare “Fusha SH.P.K”. Pas mbylljes së tenderit në tetor të vitit të kaluar, ...