TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'The New York Times': Një plan ofensiv për Ballkanin që SHBA-ja duhet ta mbështesë

Zeri - 14.09.2018

Profesori i çështjeve ndërkombëtare në Universitetin Georgetown, Charles A. Kupchan, i cili është edhe anëtar i lartë në Këshillin për Marrëdhënie të Jashtme, ka publikuar një analizë të gjerë për ...

Ish-këshilltari i Obamas flet për idenë e shkëmbimit të territoreve mes Kosovës dhe Serbisë

Zeri - 13.09.2018

Charles Kupchan, ish-këshilltari i lartë i presidentit të 44-të të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Barack Obama, shprehet se ideja e shëmbimit të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë ...

Analizë në “The New York Times”: Një plan ofensiv për Ballkanin që SHBA-ja duhet ta mbështesë

Lajmi.net - 14.09.2018

Profesori i çështjeve ndërkombëtare në Universitetin Georgetown, Charles A. Kupchan, i cili është edhe anëtar i lartë në Këshillin për Marrëdhënie të Jashtme, ka publikuar një analizë të gjerë për ...

Një plan ofensiv për Ballkanin që SHBA-ja duhet ta mbështesë

Ina - 14.09.2018

Profesori i çështjeve ndërkombëtare në Universitetin Georgetown, Charles A. Kupchan, i cili është edhe anëtar i lartë në Këshillin për Marrëdhënie të Jashtme, ka publikuar një analizë të gjerë për ...