TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mandatar të ri, rikonstruim ose zgjedhje – LSDM vendos të dielën

Flaka - 12.06.2019

Mesazhet e Angela Merkel – të dielën në tryezë në Bihaçka – do të shkojnë LSDM në zgjedhje, do të ketë mandatar të ri apo rikonstruim- nëse nga Berlini merr të njëjtin mesazh si nga Brukseli – se ...

Rikonstruktimi i Qeverisë, do të pres të paktën edhe një javë

Alsat - 11.06.2019

Qeveria as sot nuk vendosi për shkarkimin e drejtorëve në kuadër të rikonstruimit të paralajmëruar. Kryeministri Zoran Zaev edhe sot përsëriti qëndrimin se fati i Qeverisë dhe hapat e ardhshëm të tij ...

RIKONSTRUIMI I QEVERISË do pres të paktën edhe një javë

Medial - 11.06.2019

Qeveria as sot nuk vendosi për shkarkimin e drejtorëve në kuadër të rikonstruimit të paralajmëruar. Kryeministri Zoran Zaev edhe sot përsëriti qëndrimin se fati i Qeverisë dhe hapat e ardhshëm të tij ...

Rikonstruktimi i Qeverisë, do të pres të paktën edhe një javë

Flaka - 11.06.2019

Qeveria as sot nuk vendosi për shkarkimin e drejtorëve në kuadër të rikonstruimit të paralajmëruar. Kryeministri Zoran Zaev edhe sot përsëriti qëndrimin se fati i Qeverisë dhe hapat e ardhshëm të tij ...