TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

Evropaelire - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po i zëvendësojnë ato nga Serbia

Gazeta Express - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Kush është milioneri Ramiz Kelmendi, biznesmeni kosovar pro serb, importuesi kryesor i mallrave nga Serbia

Gazeta Tema - 12.02.2019

Ish-zëvendëskryeministri dhe deputeti aktual i LDK-së në Kuvendin e Kosovës, Ramiz Kelmendi është importuesi kryesor i mallrave serbe në Kosovë dhe një nga lobuesit më të fortë për heqjen e taksës ...

Hasani: Taksa ndaj Serbisë dhe Bosnjës të mos hiqet

Lajm - 11.02.2019

Kryetari i Shoqatës së Eksportuesve të Kosovës, Nexhat Hasani, ka thënë për gazetën “Epoka e re” se nga dita e marrjes së vendimit të Qeverisë së Kosovës për vënien e taksës 100 për qind ndaj ...

Taksa ia humbi 100 milionë euro, dëmet i konfirmon edhe Qeveria e Serbisë

Telegrafi - 11.02.2019

Vënia e taksës prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për prodhimet me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, u kanë shkaktuar dëme të mëdha ekonomike e financiare bizneseve të këtyre dy ...

Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

Botasot - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Për 80 ditë, Serbia me 90 milionë euro më pak nga Kosova

Koha.net - 11.02.2019

Ministri i Tregtisë, i Turizmit dhe i Telekomunikacionit i Serbisë, Rasim Lajiq, ka deklaruar se për shkak të vënies së taksës 100 për qind për mallrat e Serbisë, gjatë tre muajve të fundit në Kosovë ...

19 mallrat më të importuar në Shqipëri

Botasot - 11.02.2019

Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj.

Kush është milioneri Ramiz Kelmendi, biznesmeni kosovar pro serb dhe importuesi kryesor i mallrave nga Serbia

Java News - 12.02.2019

Ish-zëvendëskryeministri dhe deputeti aktual i LDK-së në Kuvendin e Kosovës, Ramiz Kelmendi është importuesi kryesor i mallrave serbe në Kosovë dhe një nga lobuesit më të fortë për heqjen e taksës ...

Hasani: Taksa ndaj Serbisë dhe Bosnjës të mos hiqet

Telegrafi - 11.02.2019

Kryetari i Shoqatës së Eksportuesve të Kosovës, Nexhat Hasani, ka thënë për gazetën “Epoka e Re” se nga dita e marrjes së vendimit të Qeverisë së Kosovës për vënien e taksës 100 për qind ndaj ...

Taksa ia humbi 100 milionë euro, dëmet i konfirmon edhe Qeveria e Serbisë

Botasot - 11.02.2019

Vënia e taksës prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për prodhimet me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, u kanë shkaktuar dëme të mëdha ekonomike e financiare bizneseve të këtyre dy ...

Bie për 99 përqind importi nga Serbia

Lajmi.net - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Për 80 ditë, Serbia me 90 milionë euro më pak nga Kosova

Medial - 11.02.2019

Ministri i Tregtisë, i Turizmit dhe i Telekomunikacionit i Serbisë, Rasim Lajiq, ka deklaruar se për shkak të vënies së taksës 100 për qind për mallrat e Serbisë, gjatë tre muajve të fundit në Kosovë ...

19 mallrat më të importuar në Shqipëri

Medial - 11.02.2019

Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj.

Taksa ia humbi 100 milionë euro, dëmet i konfirmon edhe Qeveria e Serbisë

Zeri - 11.02.2019

Vënia e taksës prej 100 për qind nga Qeveria e Kosovës për prodhimet me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, u kanë shkaktuar dëme të mëdha ekonomike e financiare bizneseve të këtyre dy ...

Kosovë, prodhimet nga Maqedonia dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

Alsat - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

Koha.net - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...

Efektet e taksës: Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

Telegrafi - 12.02.2019

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me ...