TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shqiptarët humbin dy drejtori në Qendrën Klinike në Shkup, LSDM emëron drejtorët e saj

Ina - 14.02.2018

Klinika e syve dhe ajo e Kardiologjisë tashmë nga sot janë me drejtues të ri, mëson ekskluzivisht Agjencia e lajmeve Zhurnal. Kështu, Hristijan Duma tashmë është emëruar si drejtor në Klinikën e syve ...

« Ekskluzive » Partitë Shqiptare humbin dy drejtori, LSDM-ja emëron Hristijan Dumën për drejtor i Klinikës së syve, ..

Zhurnal - 14.02.2018

« Ekskluzive » Partitë Shqiptare humbin dy drejtori, LSDM-ja emëron Hristijan Dumën për drejtor i Klinikës së syve, ndërsa Zhan Zimbakov i Kardiologjisë Shkup, 14 shkurt - Klinika e syve dhe ajo e ...