TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Korrupsioni po i largon investitorët kroatë

Zeri - 08.11.2018

Ambasadorja kroate në Kosovë, Marija Kapitanoviq, gjatë një interviste për ‘Zërin’ ka shprehur shqetësimin se shumë investitorë kroatë janë të dekurajuar nga mungesa e transparencës në tenderët ...

Kroacia, kundër korrigjimit të kufirit

Zeri - 08.11.2018

Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviq, gjatë një interviste për gazetën “Zëri” ka deklaruar se shteti i saj nuk e përkrah idenë e korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë, ...

Edhe Kroacia kundër shkëmbimit të territoreve

Gazeta Express - 08.11.2018

Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviq, gjatë një interviste ka deklaruar se shteti i saj nuk e përkrah idenë e korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë, pasi që, siç thotë ...

Kroacia kundër korrigjimit të kufirit Kosovë-Serbi

Lajmi.net - 08.11.2018

Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviq, ka deklaruar se shteti i saj nuk e përkrah idenë e korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë, pasi që, siç thotë ajo, kjo nuk do ta bënte ...

Kroacia kundër ndryshimit të kufijve: Dëmton Rajonin!

Java News - 08.11.2018

Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviç është shprehur kundër shkëmbimit të territoreve. Diplomatja nuk beson se një korrigjim i tillë do ta bënte rajonin më të qëndrueshëm.

Kroacia, kundër korrigjimit të kufirit

Ina - 08.11.2018

Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviq, ka deklaruar se shteti i saj nuk e përkrah idenë e korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë, pasi që, siç thotë ajo, kjo nuk do ta bënte ...

Kroacia, kundër korrigjimit të kufirit Kosovë-Serbi

Zhurnal - 08.11.2018

Kroacia, kundër korrigjimit të kufirit Kosovë-Serbi Kroacia, kundër korrigjimit të kufirit Kosovë-Serbi Prishtinë, 8 nëntor - Ambasadorja e Kroacisë në Prishtinë, Marija Kapitanoviç, është shprehur ...