TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Numri i lindjeve në SHBA bie në nivelin më të ulët prej vitit 1986

Evropaelire - 16.05.2019

Numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ka shënuar vitin e kaluar shifrën më të ulët në më shumë se tri dekada, kanë treguar statistikat qeveritare. Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e ...

Raporti, numri i lindjeve në SHBA më i ulti në tre dekada

VOA - 15.05.2019

Vitin e kaluar numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ra në nivelin më të ulët të më shumë se tre dekada, sipas një raporti të një agjencie federale të publikuar të mërkurën.

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet

Top Channel - 15.05.2019

Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte ...

Lindjet në janar-mars, dibranët lindin më shumë, vlonjatët më pak

BalkanWeb - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...

Numri i lindjeve në SHBA bie në nivelin më të ulët prej vitit 1986

Botasot - 16.05.2019

Numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ka shënuar vitin e kaluar shifrën më të ulët në më shumë se tri dekada, kanë treguar statistikat qeveritare. Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e ...

“Shuhet” popullsia në Shqipëri, gjatë këtij viti shtesa ishte zero

Gazeta Express - 14.05.2019

Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popuullsisë ishte më e ulëta të ...

Shqipëria po plaket shpejt

Botasot - 14.05.2019

Plakja e popullsisë shqiptare ka përshpejtuar trendin.Të dhënat e INSTAT konstatojnë se në krahasim me një vit më parë ka pasur një rënie me 10,1% të numrit të lindjeve.

Shqipëri, alarmante lindjet barazohen me vdekjet

Telegrafi - 15.05.2019

Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte ...

“Janar-mars 2019″/ Lindjet në minimumin historik, Dibranët të parët, vlonjatët të fundit se lindin më pak

Java News - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...

Numri i lindjeve në SHBA bie në nivelin më të ulët prej vitit 1986

Koha.net - 16.05.2019

Numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ka shënuar vitin e kaluar shifrën më të ulët në më shumë se tri dekada, kanë treguar statistikat qeveritare. Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e ...

Tirana me numrin më të lartë të lindjeve në Shqipëri

Koha.net - 14.05.2019

Në tremujorin e parë të vitit 2019, shtesa natyrore e popullsisë për 12 qarqet e Shqipërisë, shënoi vlerën më të lartë në qarkun e Tiranës, ku numri i lindjeve tejkalon me 562 numrin e vdekjeve.

Shqipëria po plaket shpejt…

Ina - 14.05.2019

Plakja e popullsisë shqiptare ka përshpejtuar trendin.Të dhënat e INSTAT konstatojnë se në krahasim me një vit më parë ka pasur një rënie me 10,1% të numrit të lindjeve.

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet

Alsat - 15.05.2019

Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte ...

Çfarë po ndodh me shqiptarët, bie sërish numri i lindjeve

Gazeta Express - 15.05.2019

argimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e ...

Numri i lindjeve në SHBA bie në nivelin më të ulët prej vitit 1986

Portalb - 16.05.2019

Numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ka shënuar vitin e kaluar shifrën më të ulët në më shumë se tri dekada, kanë treguar statistikat qeveritare. Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e ...

Shqipëria po ‘shuhet’, shtesa e popullsisë shkoi drejt zeros në tremujorin e parë

LajmiFundit - 14.05.2019

Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popullsisë ishte më e ulëta të ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet

Zeri - 15.05.2019

Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte ...

Lindjet në 2019, dibranët lindin më shumë, vlonjatët më pak

Mapo - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...

Lindjet në minimumin historik në Shqipëri, më shumë vdekje se lindje

Alsat - 15.05.2019

Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popullsisë ishte më e ulëta të ...

Shqipëria po tkurret, barazohen numri i lindjeve dhe ai i vdekjeve

Koha.net - 15.05.2019

Tendenca e treguesve demografikë në Shqipëri kanë treguar se në tremujorin e parë të vitit 2019 numri i lindjeve ishte i barabartë me atë të vdekjeve, duke bërë që shtimi natyror i popullsisë të bie ...

Lindjet në janar-mars 2019, në minimumin historik

Gazeta Tema - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...

Lindjet në minimumin historik në Shqipëri, më shumë vdekje se lindje

Botasot - 15.05.2019

Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popullsisë ishte më e ulëta të ...

Bie sërish me 10% lindja e foshnjeve, rënia më e thellë në Shkodër dhe Gjirokastër

LajmiFundit - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...

Lindjet në janar-mars, dibranët lindin më shumë, vlonjatët më pak

Durres Lajm - 15.05.2019

Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin ...