TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Elezi merr pjesë në punëtorinë e UNDP-së

Zhurnal - 14.08.2019

S hkup, 14 gusht – Zëvendësministrja e financave Shiret Elezi mori pjesë në punëtorinë për krijimin e një indeksi të zhvillimit të komunave, e organizuar si pjesë e projektit “Ndërtimi i kapaciteteve ...

Elezi merr pjesë në punëtorinë e UNDP-së: Përmes investimit në zhvillimin rajonal deri në përmirësimin e jetës në ...

Flaka - 14.08.2019

Zëvendësministrja e financave Shiret Elezi mori pjesë në punëtorinë për krijimin e një indeksi të zhvillimit të komunave, e organizuar si pjesë e projektit “Ndërtimi i kapaciteteve në Komuna për ...

Mungesa e projekteve të mëdha, UNDP: Komunat, pak kapacitet t’i përgjigjen sfidës

Flaka - 14.08.2019

Nga UNDP ndërkohë e shohin tjetërkund problemin me mungesën e realizimit të projekteve nga komunat. Sipas tyre, komunat nuk kanë ndonjë analizë të qartë se cilat projekte vërtetë kanë përparësi , ka ...

UNDP: Komunat punojnë dobët, nuk ka projektet mirë të zhvilluara

Alsat - 14.08.2019

Realizimi i projekteve në komuna bëhet pa ndonjë analizë se cila prej tyre është prioritet për qytetarët. Ekspertët e UNDP-së i identifikuan problemet në mungesë të kapacitetit të administratorëve, ...

Krijohen dokumente strategjike të zhvillimit rajonal për dhjetë vitet e ardhshme

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Ministria e Vetëqeverisjes Lokale për momentin është në periudhën e vlerësimit dhe krijimit të dokumenteve strategjike për zhvillim rajonal të shtetit për periudhën e ...

Ministri Milevski në Konferencën për krijimin e indeksit zhvillimorë të komunave

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Narine Sahakjan sot hapën Konferencën për Indeksin e zhvillimorë të komunave, ...

Punëtori për krijimin e indeksit të zhvillimit të komunave

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski sot do të marrë pjesë në punëtorinë për krijimin e indeksit të zhvillimit të komunave, të organizuar në kuadër të ...

UNDP: Komunat nuk kanë projekte

Gazeta Express - 14.08.2019

Realizimi i projekteve në komuna bëhet pa ndonjë analizë se cila prej tyre është prioritet për qytetarët. Ekspertët e UNDP-së i identifikuan problemet në mungesë të kapacitetit të administratorëve, ...

Ministria e vetëqeverisjes lokale do të krijojë indeksin zhvillimor të komunave

Portalb - 14.08.2019

Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Milevski dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Narine Sahakjan sot hapën Konferencën për Indeksin e zhvillimorë të komunave, të organizuar në kuadër të ...

UNDP: Komunat në Maqedoni punojnë dobët, nuk ka projekte mirë të zhvilluara

Telegrafi - 14.08.2019

Realizimi i projekteve në komuna bëhet pa ndonjë analizë se cila prej tyre është prioritet për qytetarët. Ekspertët e UNDP-së i identifikuan problemet në mungesë të kapacitetit të administratorëve, ...

UNDP: Komunat në Maqedoni punojnë dobët, nuk ka projekte mirë të zhvilluara

Botasot - 14.08.2019

Realizimi i projekteve në komuna bëhet pa ndonjë analizë se cila prej tyre është prioritet për qytetarët. Ekspertët e UNDP-së i identifikuan problemet në mungesë të kapacitetit të administratorëve, ...