TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Transgjinori shqiptar, 20 000 euro për t’u bërë djalë

Top Channel - 14.05.2019

Blerti është transmashkulli shqiptar i parë që po kryen procesin e kalimit nga vajzë në djalë në Kosovë dhe jo jashtë saj. Ai rrëfeu të gjitha përjetimet e kësaj faze të jetës së tij në programin ...

20 000 euro i duhen për t’u bërë djalë, flet për herë të parë publikisht transgjinori shqiptar: Nuk është e drejtë me ...

SOT - 14.05.2019

Blerti është i pari trasgjinor shqiptar që po kryen kalimin nga vajzë në djalë. Ai është 29 vjeç dhe është nga Gjakova, por prej disa vitesh jeton në Prishtinë.

FOTOT/ Rrëfehet transgjinori shqiptar: Po paguaj 20 000 euro për t’u bërë djalë, dua të jem i lumtur

Gazeta Tema - 14.05.2019

Blerti është 29 vjeç, nga Gjakova dhe jeton prej vitesh në Prishtinë. Ai gjithmonë është ndjerë se jeton brenda një trupi të gabuar, duke theksuar se ka një identitet gjinor ndryshe nga seksi i ...

Trasgjinori i parë shqiptar flet publikisht: Më duhen 20 mijë euro për t’u bërë djalë, nuk është e drejtë të jetoj ...

Gazeta Express - 16.05.2019

Blerti është i pari trasgjinor shqiptar që po kryen kalimin nga vajzë në djalë. Ai është 29 vjeç dhe është nga Gjakova, por prej disa vitesh jeton në Prishtinë.

Transgjinori shqiptar, 20 mijë euro për t’u bërë djalë

Botasot - 15.05.2019

Blerti është transmashkulli shqiptar i parë që po kryen procesin e kalimit nga vajzë në djalë në Kosovë dhe jo jashtë saj. Ai rrëfeu të gjitha përjetimet e kësaj faze të jetës së tij në programin ...

Trasgjinori i parë shqiptar flet publikisht: Më duhen 20 mijë euro për t’u bërë djalë, nuk është e drejtë të jetoj ...

Botasot - 16.05.2019

Blerti është i pari trasgjinor shqiptar që po kryen kalimin nga vajzë në djalë. Ai është 29 vjeç dhe është nga Gjakova, por prej disa vitesh jeton në Prishtinë.

Trasgjinori i parë shqiptar flet publikisht: Më duhen 20 mijë euro për t’u bërë djalë, nuk është e drejtë të jetoj ...

Antpress - 16.05.2019

Blerti është i pari trasgjinor shqiptar që po kryen kalimin nga vajzë në djalë. Ai është 29 vjeç dhe është nga Gjakova, por prej disa vitesh jeton në Prishtinë.