TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pritje deri në pesë orë në Merdare

Lajmi.net - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Gazeta Express - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e ...

Vazhdojnë kolonat në Merdare

Zeri - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare.

Kthehen kolonat në Merdare

Gazeta Express - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë ...

S’përfundojnë kolonat në kufi, katër orë pritje në Merdare

Lajmi.net - 11.01.2019

Megjithëse shumica e mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku punojnë dhe jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdon të ketë kolona të gjata.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Botasot - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Radhë në Mërdarë

Albeu.com - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare .

Rikthehen pritjet në kufi

Zeri - 11.01.2019

Megjithëse shumica e mërgimtarëve tashmë janë kthyer në vendet ku punojnë dhe jetojnë, në pikat kufitare në dalje të Kosovës po vazhdon të ketë kolona të gjata.

Pritjet deri në 5 orë në pikën kufitare të Merdares

Albeu.com - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.

Kthehen kolonat në Merdare

Botasot - 12.01.2019

Mërgimtarët në dalje të pikës kufitare Merdarë janë duke pritur gjatë. Edhe sot, kur temperaturat janë në minus, ata po presin deri në tri orë për të dalë nga kjo pikë kufitare.

Pritjet në Merdare deri në 5 orë

Tetova Sot - 12.01.2019

Pritjet e gjata në pikën kufitare të Merdares, kanë vazhduar të jenë edhe në orët e mbrëmjes. Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare.