TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Depozitat në euro dhe lekë, BSH: Janë të qëndrueshme

Botasot - 12.08.2017

Normat e interesit për depozitat e reja në lekë dhe euro kanë qenë të qëndrueshme dhe stabël. Sipas të dhënave zyrtare nga BSH-ja, normat e interesit për depozitat e reja në lekë janë shfaqur të ...

Raporti i BSH/ Depozitat rritje me 4.5 %, zgjerohen eksportet

Java News - 11.08.2017

Në foto: Sporteli i një banke Banka e Shqipërisë, nëpërmjet Raportit të Politikës Monetare për tremujorin e dytë, vuri në dukje se dobësimi i euros në tregun vendas të këmbimit ka frenuar rritjen e ...

Analiza e BSH, pse euro ra në pikiatë në Maj-Qershor

Java News - 11.08.2017

Në tregun e brendshëm valutor, leku ka vijuar të forcohet gjatë tremujorit të dytë të vitit, madje me ritëm më të përshpejtuar në muajt maj dhe qershor, referoi Banka e Shqipërisë në një analizë të ...

BSH: Euro u zhvlerësua sepse në tregun vendas hyri shumë valutë

BalkanWeb - 11.08.2017

Në tregun e brendshëm valutor, leku ka vijuar të forcohet gjatë tremujorit të dytë të vitit, madje me ritëm më të përshpejtuar në muajt maj dhe qershor, referoi Banka e Shqipërisë në një analizë të ...

BSH zbulon shkakun: Pse u zhvlerësua euro tek ne, ja çfarë ndodhi

SOT - 11.08.2017

Në tregun e brendshëm valutor, leku ka vijuar të forcohet gjatë tremujorit të dytë të vitit, madje me ritëm më të përshpejtuar në muajt maj dhe qershor, referoi Banka e Shqipërisë në një analizë të ...

BSH: Euro u zhvlerësua sepse në tregun vendas hyri shumë valutë

Albeu.com - 11.08.2017

Në tregun e brendshëm valutor, leku ka vijuar të forcohet gjatë tremujorit të dytë të vitit, madje me ritëm më të përshpejtuar në muajt maj dhe qershor, referoi Banka e Shqipërisë në një analizë të ...

BSH zbulon arsyen: Ja pse u zhvlerësua euro

Durres Lajm - 11.08.2017

Në tregun e brendshëm valutor, leku ka vijuar të forcohet gjatë tremujorit të dytë të vitit, madje me ritëm më të përshpejtuar në muajt maj dhe qershor, referoi Banka e Shqipërisë në një analizë të ...

Banka e Shqipërisë konfirmon

ABC News - 11.08.2017

Në raportin tremujor për politikën monetare Banka e Shqipërisë konfirmon zhvlerësimin e forët të euros gjatë fushtës zgjedhore. Tashmë që prej fund qershorit dhe në gjysmën e parë të korrikut kursi u ...