TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Një tjetër ska.ndal mash.trimi në Zvicër me protagoniste një vajzë nga Kosova!

Antpress - 16.05.2019

Në mantelin e saj të bardhë dhe me një stetoskop rreth qafës Imera I.* 36 vjeçare shfaqet në llogarinë e saj në Facebook. Një tjetër foto tregon zeshkanen e bukur me prejardhje nga Kosova para një ...

Gruaja nga Kosova shtiret si mjeke, ua mori 200 mijë franga fqinjëve zviceran

Ina - 16.05.2019

Në mantelin e saj të bardhë dhe me një stetoskop rreth qafës, Imera I.*, 36 vjeçare shfaqet në llogarinë e saj në Facebook. Një tjetër foto tregon zeshkanen e bukur me prejardhje nga Kosova para një ...

Gruaja nga Kosova shtiret si mjeke, ua merr 200 mijë franga fqinjëve zviceran

Botasot - 16.05.2019

Në mantelin e saj të bardhë dhe me një stetoskop rreth qafës, Imera I.*, 36 vjeçare shfaqet në llogarinë e saj në Facebook. Një tjetër foto tregon zeshkanen e bukur me prejardhje nga Kosova para një ...