TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Alsat - 11.02.2019

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Xhaferi në Slloveni në takime me anëtarët e komisioneve për çështje të Bashkimit Evropian dhe mbrojtjes

Medial - 11.02.2019

Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në shoqëri të delegacionit të Maqedonisë, realizoi takim me përfaqësues të Komisonit për çështje të Bashkimit Evropian, ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

Alsat - 11.02.2019

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret ...

Xhaferi takon kryeministrin slloven. Sllovenia mbështet Maqedoninë për në NATO dhe BE

Flaka - 11.02.2019

Kryetari i kuvendit, Talat Xhaferi, dhe delegacioni i Maqedonisë, u takuan me kryeministrin slloven, Marjan Sharec. Takimi i përbashkët kishte për qëllim zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe në ...

Xhaferi-Sharec: Sllovenia është promotori ynë i parë në Kombet e Bashkuara

Portalb - 11.02.2019

Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, ...

Xhaferi – Pahor: Përforcim i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt

Medial - 11.02.2019

Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së ...

Xhaferi-Zhidan: Sllovenia është mbështetëse e fuqishme e Maqedonisë në rrugën e integrimeve euroatlantike

Telegrafi - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi, i shoqëruar nga Frosina Tashevska-Remenski, Nada Cipusheva dhe Shpresa Hadri, sot ka filluar vizitën zyrtare në Slloveni, ku edhe ka realizuar takim ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Almakos - 11.02.2019

11 Shkurt 2019 / 17:44 Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

Lajm - 11.02.2019

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret ...

Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta nëpërmjet dialogut

Botasot - 11.02.2019

Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, ...

Kryekuvendari Xhaferi, do të jetë në vizitë zyrtare treditore në Slloveni

Portalb - 10.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, prej më 10 deri 12 shkurt të vitit 2019 do të jetë në vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, njoftuan nga Kabineti i tij, ...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

Almakos - 10.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, në suaza të së cilës do të takohet me kryetarin e Kuvendit të Republikës së ...

Xhaferi- Zhidan: Përkrahje e Sllovenisë për në NATO dhe BE

Botasot - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni i përbërë prej kryetares dhe anëtarëve të Grupit parlamentar për bashkëpunim në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë me ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Lajm - 11.02.2019

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

Almakos - 11.02.2019

11 Shkurt 2019 / 17:20 Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada ...

Xhaferi-Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta përmes dialogut

Medial - 11.02.2019

Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan ...

Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

Tetova Sot - 10.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të jetë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërjen e Delegacionit të kryesuar nga Xhaferi, ...

Xhaferi- Zhidan: Përkrahje e Sllovenisë për në NATO dhe BE

Medial - 11.02.2019

Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni i përbërë prej kryetares dhe anëtarëve të Grupit parlamentar për bashkëpunim në ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Tetova Sot - 11.02.2019

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

Tetova Sot - 11.02.2019

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret ...

Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta nëpërmjet dialogut

Telegrafi - 11.02.2019

Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, ...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

Alsat - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror ...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

Flaka - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, në suaza të së cilës do të takohet me kryetarin e Kuvendit të Republikës së ...

Xhaferi- Zhidan: Përkrahje e Sllovenisë për në NATO dhe BE

Tetova Sot - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni i përbërë prej kryetares dhe anëtarëve të Grupit parlamentar për bashkëpunim në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë me ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Flaka - 11.02.2019

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

Tetova Sot - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror ...

Cerar deri te Xhaferi: Sllovenia e mbështet pa kushte Maqedoninë

Medial - 11.02.2019

Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të ...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

Lajm - 11.02.2019

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Telegrafi - 11.02.2019

Ministri i Jashtëm i Sllovenisë, Miro Cerar sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talata Xhaferin, ku biseduan për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe hapjen e bisedimeve me ...