TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kaq u paguan stafi teknik dhe anëtarët për zgjedhjet e 6 tetorit

Zeri - 08.11.2019

Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e ...

23 mijë komisionerë të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre

Zeri - 08.11.2019

Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit ...

23 mijë persona të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre

Alb Portali - 08.11.2019

Burimi: 23 mijë persona të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur.

KQZ-ja nis pagesat për komisionerët e angazhuar, në zgjedhje

Botasot - 08.11.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019.

23 mijë persona të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre

Lajmi.net - 08.11.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019.

Nisin pagesat për stafin e angazhuar në zgjedhje

Gazeta Express - 08.11.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019.

Kaq u paguan stafi teknik dhe anëtarët për zgjedhjet e 6 tetorit

Alb Portali - 08.11.2019

Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e ...