TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Unioni Ndërkombëtar i Noterëve e cilëson të dëmshme rritjen e numrit të noterëve në Kosovë

Koha.net - 10.10.2019

Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të ...

Shala: ministri i ri i Drejtësisë duhet të rishikojë komplet procesin e përzgjedhjes së noterëve të rinj

Koha.net - 09.10.2019

Gzim Shala nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka përsëritur qëndrimin e shoqërisë civile që të ketë anulim të procesit për përzgjedhjen e noterëve të rinj dhe të ketë rishikim të plotë të këtij ...

OJQ-të i kërkojnë Abelard Tahirit të mos emëroj asnjë noter

Botasot - 08.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë reaguar në lidhje me procesin e përzgjedhjes së noterve të rinj. Këto organizata kërkojnë nga ministri në largim Abelard Tahiri që mos ta bëjë emërimin e asnjë ...

OJQ-të i kërkojnë ministrit në largim Tahirit të mos emërojë asnjë noter

Koha.net - 08.10.2019

Ne, organizatat e shoqërisë civile të listuara më poshtë, reagojmë përsëri në lidhje me procesin jashtëzakonisht të dyshimtë të përzgjedhjes së noterëve të udhëhequr nga ministri në largim i ...

Reagon Shoqëria Civile: Ministri në largim Abelard Tahiri të mos emërojë asnjë noter

Medial - 08.10.2019

13:15 | 8 Tetor 2019 Ne, organizatat e shoqërisë civile të listuara më poshtë, reagojmë përsëri në lidhje me procesin jashtëzakonisht të dyshimtë të përzgjedhjes së noterëve të udhëhequr nga ministri ...

Shoqëria civile: Ministri në largim Abelard Tahiri të mos emërojë asnjë noter

Zeri - 08.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë reagur në lidhje me procesin e përzgjedhjes së noterve të rinj. Këto organizata kërkojnë nga ministri në largim Abelard Tahiri që mos ta bëjë emërimin e asnjë ...

OJQ-të i kërkojnë Abelard Tahirit të mos emëroj asnjë noter

Telegrafi - 08.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë reaguar në lidhje me procesin e përzgjedhjes së noterve të rinj. Këto organizata kërkojnë nga ministri në largim Abelard Tahiri që mos ta bëjë emërimin e asnjë ...

Shoqëria civile: Ministri në largim Abelard Tahiri të mos emërojë asnjë noter

Tetova Sot - 08.10.2019

Organizatat e shoqërisë civile kanë reagur në lidhje me procesin e përzgjedhjes së noterve të rinj. Këto organizata kërkojnë nga ministri në largim Abelard Tahiri që mos ta bëjë emërimin e asnjë ...