TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Hapu”, festivali që eksploron artin e ngacmon politikën

Zeri - 12.07.2019

Festivali i artit në hapësirë publike "Hapu" sivjet shënon edicionin e pestë me radhë. “Hapu” po eksploron dhe po zbulon fushëlojën, vetveten e shoqërinë.

Sot nis festivali ‘Hapu’, ju fton për të eksploruar dhe zbuluar vetveten dhe shoqërinë

Zhurnal - 11.07.2019

Festivali i cili hulumton hapësirat publike këtë vit do t’i kthejë ato në një fushë-lojë. Me temën “Hapu dhe luaj!” edicioni i pestë fton për të eksploruar dhe zbuluar “HAPU” për tetë ditë do të ...