TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Euromoney” vlerëson BKT për të shtatën herë si “banka më e mirë në Shqipëri”

BalkanWeb - 11.07.2019

Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri”, për të shtatën herë, nga “Euromoney Magazine”, ...

“Euromoney” vlerëson Bankën Kombëtare Tregtare për të shtatën here si “Banka më e mire në Shqipëri”

Gazeta Tema - 11.07.2019

Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri”, për të shtatën herë, nga “Euromoney Magazine”, ...

“Euromoney” vlerëson Bankën Kombëtare Tregtare për të shtatën herë si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Top Channel - 11.07.2019

Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri”, për të shtatën herë, nga “Euromoney Magazine”, ...