TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pas Gruevskit, një politikian shqiptarë do të ik në Turqi

Tetova Sot - 12.02.2019

Gjithçka ka një fund, dhe fundi i zullumqarëve dhe keqbërësve të popullit është arratisja jashtë vendit ku është rritur e lindur. Pas ikjes së ish kryeministrit të Maqedonisë, Nikolla Gruevskit në ...

Pas Gruevskit, një politikian shqiptarë do të ik në Turqi

Lajm - 12.02.2019

Gjithçka ka një fund, dhe fundi i zullumqarëve dhe keqbërësve të popullit është arratisja jashtë vendit ku është rritur e lindur. Pas ikjes së ish kryeministrit të Maqedonisë, Nikolla Gruevskit në ...

TetovaSot: Pas Gruevskit, një politikian shqiptarë do të ik në Turqi

Ina - 12.02.2019

Gjithçka ka një fund, dhe fundi i zullumqarëve dhe keqbërësve të popullit është arratisja jashtë vendit ku është rritur e lindur. Pas ikjes së ish kryeministrit të Maqedonisë, Nikolla Gruevskit në ...