TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Reçica: Për themelimin e Ushtrisë së Kosovës duhet përkrahja e SHBA-së

Telegrafi - 21.03.2017

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, njëherit anëtar i kryesisë së PDK-së, Elmi Reçica është i pajtimit se çështja e formimit të Ushtrisë së Kosovës të bëhet në koordinim me partnerët ndërkombëtarë.

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Evropaelire - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t'a anulojë vendimin për pronat

Gazeta Express - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Reçica: Për themelimin e Ushtrisë së Kosovës duhet përkrahja e SHBA-së

Almakos - 21.03.2017

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, njëherit anëtar i kryesisë së PDK-së, Elmi Reçica është i pajtimit se çështja e formimit të Ushtrisë së Kosovës të bëhet në koordinim me partnerët ndërkombëtarë.

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Telegrafi - 20.03.2017

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë ...

Reçica: "Dialogu është pezulluar për shkak të veprimeve destruktive të Serbisë"

DW - 19.03.2017

Intervistë me Elmi Reçica, kryetar i Komisionit Parlamentar për Politikë të Jashtme. Reçica flet për ndërprerjen e dialogut, pasojat e këtij vendimi, demarkcacionin...

Dialogu ndëretnik në Kosovë, i bazuar në interes

Evropaelire - 19.03.2017

Derisa në Bruksel për vite të tëra zhvillohet dialogu për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, brenda vendit po bëhen përpjekje që të vendoset dialogu ndërmjet shqiptarëve dhe ...

Opozita kërkon që zgjedhjet e Serbisë të mos organizohen në Kosovë

Lajmi.net - 19.03.2017

Përfaqësuesit e subjekteve politike opozitare kërkojnë që Kosova të mos lejoj organizimin e zgjedhje presidenciale të Serbisë në territorin e Kosovës.

Deputeti i PDK-së: Demarkacioni nuk e dërgon Kosovën në zgjedhje të reja

Lajmi.net - 19.03.2017

Elmi Reçica, anëtar i Kryesisë së PDK’së, ka thënë se nuk do të përdoret dështimi eventual i demarkacionit si shkas për të shkuar në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Ende pa vendim për zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

Zeri - 19.03.2017

Kandidati i Partisë Demokratike për president të Serbisë, Vuk Jeremiq, e ka nisur fushatën e tij zgjedhore me një vizitë në Kosovë. Njëjtë do të veprojë edhe kryeministri serb, Aleksandër Vuçiq, i ...

Anëtari i Kryesisë së PDK’së: Demarkacioni s’e çon Kosovën në zgjedhje të reja

Gazeta Express - 19.03.2017

Elmi Reçica, anëtar i Kryesisë së PDK’së, ka thënë se nuk do të përdoret dështimi eventual i demarkacionit si shkas për të shkuar në zgjedhje të ...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Almakos - 20.03.2017

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë ...

Dialogu ndëretnik në Kosovë, i bazuar në interes

Lajmi.net - 19.03.2017

Derisa në Bruksel për vite të tëra zhvillohet dialogu për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, brenda vendit po bëhen përpjekje që të vendoset dialogu ndërmjet shqiptarëve dhe ...

Reçica: Dështimi i demarkacionit nuk na çon në zgjedhje të jashtëzakonshme

Telegrafi - 19.03.2017

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, që është edhe anëtar i Kryesisë së PDK-së, ka thënë se nuk do të përdoret dështimi eventual i demarkacionit si shkas për të shkuar vendi në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Ende pa vendim për zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

Ora news - 19.03.2017

Kandidati i Partisë Demokratike për president të Serbisë, Vuk Jeremiq, e ka nisur fushatën e tij zgjedhore me një vizitë në Kosovë. Njëjtë do të veprojë edhe kryeministri serb, Aleksandër Vuçiq, i ...

Kelmendi: Qeveria e Serbisë nuk mund të anulojë asnjë vendim të Kosovës

Albeu.com - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Dialogu ndëretnik në Kosovë, i bazuar në interes

Zeri - 19.03.2017

Derisa në Bruksel për vite të tëra zhvillohet dialogu për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, brenda vendit po bëhen përpjekje që të vendoset dialogu ndërmjet shqiptarëve dhe ...

Reçica: Dështimi i demarkacionit nuk na çon në zgjedhje të jashtëzakonshme

Almakos - 19.03.2017

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, që është edhe anëtar i Kryesisë së PDK-së, ka thënë se nuk do të përdoret dështimi eventual i demarkacionit si shkas për të shkuar vendi në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Ende asnjë vendim për zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

SOT - 19.03.2017

Kandidati i Partisë Demokratike për president të Serbisë, Vuk Jeremiq, e ka nisur fushatën e tij zgjedhore me një vizitë në Kosovë. Njëjtë do të veprojë edhe kryeministri serb, Aleksandër Vuçiq, i ...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t'a anulojë vendimin për pronat

Zeri - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Reçica: Dështimi i demarkacionit nuk e çon Kosovën në zgjedhje të jashtëzakonshme

Albeu.com - 19.03.2017

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica , ka thënë se nuk do të përdoret dështimi eventual i demarkacionit si shkas për të shkuar vendi në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Lajmi.net - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

E megjithatë, Serbia nuk i anulon dot vendimet e Qeverisë së Kosovës

Java News - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Serbia s`mund ti anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

LajmiFundit - 20.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Ora news - 21.03.2017

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios ...

Pronat shtetërore/ Ramiz Kelmendi: Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

SOT - 21.03.2017

Zëvendëskryeministri i Kosovës Ramiz Kelmendi ka thënë se qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e ...