TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pasuria e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit

Alsat - 11.09.2019

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, ...

Shkup, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë

Top Channel - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të ...

Vangellovski: Do të ankohem për shkarkimin tim

Telegrafi - 10.09.2019

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski për “A1on” tha se do të pres që ta merr vendimin për shkarkimin e tij, me çka do të paraqesë edhe ankesë.

Shkarkohet Jovo Vangellovski, dyshohet për shpërdorim detyre

Albeu.com - 10.09.2019

Këshilli gjyqësor e shkarkoi nga detyra Jovo Vangellovskin. Ai tashmë nuk është kryetar i Gjykatës Supreme e as gjykatës . Përveç tij, është shkarkuar edhe Rahillka Stojkovska.

Më në fund shkarkohet kryetari i Gjykatës Supreme, ja ‘bëmat’ e tij?!

Ina - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor në seancën e sotme ka shkarkuar Jovo Vangellovskin nga funksioni i kryetarit të Gjykatës Supreme. Shtatë nga dhjetë anëtarët e Këshillit votuan pro shkarkimit të tij.

Faik Arsllani u zgjodh u.d. kryetar i Gjykatës Supreme

Portalb - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është zgjedhur për ushtrues detyre (u.d.) kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski .

Shkarkohet Jovo Vangellovski, dyshohet për shpërdorim detyre

Alsat - 10.09.2019

Këshilli gjyqësor e shkarkoi nga detyra Jovo Vangellovskin. Ai tashmë nuk është kryetar i Gjykatës Supreme e as gjykatës. Përveç tij, është shkarkuar edhe Rahillka Stojkovska.

Shkup, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë

Zeri - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të martën për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të ...

Gjykatësi shqiptar Faik Arsllani zë vendin e Jovo Vangellovskit në krye të Gjykatës Supreme

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.m k – Gjykatësi suprem Faik Arsllani është emëruar si ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pasi sot Këshilli Gjyqësor në seancë shkarkoi Jovo Vangellovskin nga ...

Cvetana Periq gjykatëse e re e Supremes

Portalb - 10.09.2019

Gjykatësja e Apelit, Cvetana Periq është zgjedhur për gjykatëse të Gjykatës Supreme, transmeton Portalb.mk . Siç bëri të ditur SDK-ja , Periq është emër i ri në repartin e krimit në Gjykatën Supreme, ...

Shkup, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë

VOA - 10.09.2019

Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të ...

Muki: Mashtruesi u shkarkua, drejtësia po fiton

Ina - 10.09.2019

Këshilli gjyqësor në seancën e sotme ka shkarkuar kryetarin e Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski. Vendimi për largimin e tij u bë për shkak të vendimeve të pa bazuara dhe jo profesionale që i kishte ...

Këshilli Gjyqësor e ka shkarkuar Jovo Vangellovskin

Portalb - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor i Maqedonisë së Veriut, pasi e ka shqyrtuar raportin, e ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovskin, njofton Portalb.mk .

Shkarkohet Jovo Vangellovski, dyshohet për shpërdorim detyre

Tetova Sot - 10.09.2019

Këshilli gjyqësor e shkarkoi nga detyra Jovo Vangellovskin. Ai tashmë nuk është kryetar i Gjykatës Supreme e as gjykatës. Përveç tij, është shkarkuar edhe Rahillka Stojkovska.

Pas dy viteve tentim, më në fund shkarkohet gjykatësi suprem Jovo Vangellovski

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Këshilli Gjyqësor ka shkarkuar kryetarin e Gjykatës Supreme Jovo Vangellovski, njofton Zhurnal. Pas dy viteve me përpjekje të pasuksesshme të gjendet shumicë për ...

Shqiptari i parë në krye të Gjykatës Supreme

Tetova Sot - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski.

Shkarkohet Jovo Vangellovski

Alsat - 10.09.2019

Këshilli i gjykatësve në seancën e sotme ka shkarkuar Jovo Vangellovskin nga funksioni kryetar për shkak të punës së tij joprofesionale. Seanca ku ishin parashikuar më shumë pika të rendit të ditës, ...

Këshilli Gjyqësor e shkarkon Jovo Vangellovskin

Telegrafi - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor në seancën e sotme e ka shkarkuar Jovo Vangellovskin nga detyra e kryetarit të Gjykatës së Lartë, për shkak të punës joprofesionale.

Shkarkohet Jovo Vangellovski

Gazeta Express - 10.09.2019

Këshilli gjyqësor shkarkoi kryetarin e Gjykatës supreme Jovo Vangellovskin. 10 nga 7 anëtarët e Këshillit Gjyqësor votuan PRO shkarkimit të tij. Shkarkimi është bërë për shkak të kryerjes së ...

Cvetanka Periq zgjedhet gjykatëse e re në Gjykatën e Lartë

Telegrafi - 10.09.2019

Anëtarët e Këshillit Gjyqësor në seancën e sotme me vendim unanim kanë zgjedhur Cvetanka Periqin për gjykatëse penale në Gjykatën e Lartë, e cila kishte qenë e ranguara e parë në mesin e katër ...

Këshilli Gjyqësor për herë të dytë do ta shqyrtojë raportin për shkarkimin e Jovo Vangellovskit

Portalb - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor i Maqedonisë së Veriut sot përsëri do ta shqyrtojë raportin për shkarkimin e kryetarit të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski, njofton Portalb.mk .

Cvetanka Periq zgjidhet gjykatëse e re në Gjykatën Supreme

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Anëtarët e këshillit Gjyqësor në seancën e sotme me vendim unanim kanë zgjedhur Cvetanka Periqin për gjykatëse në Gjykatën Penale, e cila kishte qenë e ranguara e ...

Cvetanka Periq zgjidhet gjykatëse e re e Gjykatës Supreme

Alsat - 10.09.2019

Anëtarët e këshillit Gjyqësor në seancën e sotme me vendim unanim kanë zgjedhur Cvetanka Periqin për gjykatëse në Gjykatën Penale, e cila kishte qenë e ranguara e parë në mesin e katër kandidatëve.

Cvetanka Periq zgjidhet gjykatëse e re e Gjykatës Supreme

Flaka - 10.09.2019

Anëtarët e Këshillit Gjyqësor sot me vendim unanim kanë zgjedhur Cvetanka Periq si gjyqtare në Gjykatën Supreme. Nga katër kandidatët e regjistruar Periq u zgjodh me vendim unanim nga Këshilli ...

Cvetanka Periq zgjidhet gjykatëse e re e Gjykatës Supreme

Tetova Sot - 10.09.2019

Anëtarët e këshillit Gjyqësor në seancën e sotme me vendim unanim kanë zgjedhur Cvetanka Periqin për gjykatëse në Gjykatën Penale, e cila kishte qenë e ranguara e parë në mesin e katër kandidatëve.

Këshilli Gjyqësor për herë të dytë do të tentoj ta shkarkoj Vangellovskin

Alsat - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor në seancën e sotme sërish do ta shqyrtoj raportin për shkarkimin e kreut të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski. Anëtarët e Këshillit gjysmë ore para fillimit të seancës kanë ...

Sot shkarkohet kryetari i Gjykatës Supreme Jovo Vangellovski !?

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Këshilli Gjyqësor në seancën e sotme përsëri do të tentojë të shqyrtojë raportin për shkarkimin e kryetarit të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski, mësojnë ...

Shkarkohet Jovo Vangellovski, për u.d kryetar të Gjykatës Supreme zgjidhet Faik Arsllani

Medial - 10.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Gjyqësori nuk po gjen “paqe” në Maqedoninë e Veriut

Flaka - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor në seancën e sotme sërish do ta shqyrtoj raportin për shkarkimin e kreut të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski. Anëtarët e Këshillit gjysmë ore para fillimit të seancës kanë ...

Publikohet pasuria e Kryetarit të Supremes Faik Arsllanit

Gazeta Express - 11.09.2019

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, ...

Ja sa është pasuria e Faik Arsllanit Kryetarit të Gjykatës Supreme

Tetova Sot - 11.09.2019

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, ...

Sa është i pasur Faik Arsllani, gjykatësi që zëvendësoi Jovo Vangellovskin?

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare.

Njihuni me pasurinë e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit

Flaka - 11.09.2019

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, ...

Ky është shqiptari i parë në krye të Gjykatës Supreme në Maqedoni

Zeri - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski.

Vangellovski: Do të ankohem për shkarkimin tim

Botasot - 10.09.2019

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski për “A1on” tha se do të pres që ta merr vendimin për shkarkimin e tij, me çka do të paraqesë edhe ankesë.

Gjykatësi shqiptar u zgjodh kryetar i Gjykatës Supreme në Maqedoni

Gazeta Express - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski.

Nxori nga burgu biznesmenin, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë 

SOT - 10.09.2019

Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të ...

Shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë në Shkup

BalkanWeb - 10.09.2019

Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të ...

Gjykatësi shqiptar u zgjodh kryetar i Gjykatës Supreme në Maqedoni

Ina - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski.

Faik Arsllani u zgjodh u.d. kryetar i Gjykatës Supreme

Flaka - 10.09.2019

Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është zgjedhur për ushtrues detyre (u.d.) kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski. Në seancën e sotme, Pas dy vitesh tentime të ...

Shkarkohet Jovo Vangellovski për shkak të kryerjes së detyrës në mënyrë të papërgjegjshme

Flaka - 10.09.2019

Këshilli i gjykatësve në seancën e sotme ka shkarkuar Jovo Vangellovskin nga funksioni kryetar për shkak të punës së tij joprofesionale. Seanca ku ishin parashikuar më shumë pika të rendit të ditës, ...

Këshilli Gjyqësor për herë të dytë do ta shqyrtojë raportin për shkarkimin e Jovo Vangellovskit

Tetova Sot - 10.09.2019

Këshilli Gjyqësor i Maqedonisë së Veriut sot përsëri do ta shqyrtojë raportin për shkarkimin e kryetarit të Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski, njofton Portalb.mk.