TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zihet pas 5 muaj arratie, paraburgim për tentim vrasësin

Koha.net - 07.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës, ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore të Pejës, për caktimin e masës se paraburgimit kundër të pandehurit P.K., njofton kumtesa .

Tentim vrasje për parking, prokuroria kërkon parburgim

Botasot - 07.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore të Pejës, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit P.K., i cili për shkak të një vendparking në Pejë, ka i ...

Një muaj paraburgim ndaj të dyshuarit për tentim-vrasje në Pejë

Lajmi.net - 07.12.2018

Gjykata në Peja ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e paraburgimit ndaj të pandehurit A.T për veprën penale “vrasje në tentativë”. Sipas njoftimit, ky vendim është marrë me dyshimin e ...

Tentim vrasje për parking, prokuroria kërkon paraburgim

Telegrafi - 07.12.2018

Prokuroria Themelore e Pejës ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore të Pejës, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit P.K., i cili për shkak të një vendparking në Pejë, ka i ...

Një muaj paraburgim për vrasje në tentativë

Botasot - 07.12.2018

Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.T, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se ka ...

Gjykata ua vazhdon paraburgimin të dyshuarve për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Evropaelire - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e Kosovës ua ka zgjatur masën e paraburgimit të pandehurve , N.S dhe M.R, të dyshuar për vrasjen e politikanit serb Oliver Ivanoviq si dhe të pandehurit D.M për veprën "zbulim i ...

Apeli kthen në rishqyrtim masën ndaj 3 të arrestuarve për rastin Ivanoviq

Koha.net - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rivendosje çështjen e masës së paraburgimit ndaj 3 të arrestuarve si të dyshuar për vrasjen e Oliver Ivanoviqit. Kështu, çështja i është kthyer përsëri për një vendim ...

Apeli kthen në rivendosje caktimin e paraburgimit për të dyshuarit për vrasjen e Ivanoviqit

Telegrafi - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka kthyer në rivendosje çështjen e caktimit të masës se paraburgimit në rastin e tre të dyshuarve, të cilët do të mbesin në paraburgim edhe më tutje, derisa gjykata e ...

30 ditë paraburgim për të dyshuarin për vrasje në tentativë

Lajmi.net - 05.12.2018

Një muaj paraburgim është masa që ka caktuar Gjykata e Prizrenit ndaj të dyshuarit për veprën penale vrasje e mbetur në tentativë Gj.S. nga Nasheci i Prizrenit.

Një muaj paraburgim deçanasit për “vrasje në tentativë”

Telegrafi - 07.12.2018

Gjykata Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.T, për vrasje në tentativë.

Apeli kthen në rivendosje caktimin e paraburgimit për të dyshuarit për vrasjen e Ivanoviqit

Botasot - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka kthyer në rivendosje çështjen e caktimit të masës se paraburgimit në rastin e tre të dyshuarve, të cilët do të mbesin në paraburgim edhe më tutje, derisa gjykata e ...

Një muaj paraburgim për vrasje në tentativë

Koha.net - 07.12.2018

Themelore në Pejë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.T ., njofton kumtesa, transmeton Koha.net.

Gjykata ua vazhdon paraburgimin të dyshuarve për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Lajmi.net - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e Kosovës ua ka zgjatur masën e paraburgimit të pandehurve, N.S dhe M.R, të dyshuar për vrasjen e politikanit serb Oliver Ivanoviq si dhe të pandehurit D.M për veprën “zbulim i ...

Kosovë, vazhdon paraburgimi i të dyshuarve për vrasjen e Ivanoviqit

Alsat - 06.12.2018

Gjykata e Apelit e Kosovës ua ka zgjatur masën e paraburgimit të pandehurve, N.S dhe M.R, të dyshuar për vrasjen e politikanit serb Oliver Ivanoviq si dhe të pandehurit D.M për veprën “zbulim i ...