TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivana Trump mund të marrë drejtimin e Bankës Botërore?

Mapo - 12.01.2019

Pas dorëheqjes së shefit të Bankës Botërore, Jim Yong Kim, vajza e presidentit amerikan, Donald Trump, mund të bëhet pasuesja e tij. Gazeta e njohur, Financial Times shkruan se 37-vjeçarja Ivanka ...

Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Lajmi.net - 12.01.2019

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore. Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David ...

Ivanka Trump kandidate për të drejtuar Bankën Botërore

SOT - 11.01.2019

Bija e presidentit amerikan Donald Trump, këshilltarja e tij Ivanka Trump, raportohet së fundmi si një nga kandidatet kryesore për të zëvendësuar presidentin e Bankës Botërore në largim ...

Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Botasot - 12.01.2019

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore. Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David ...

Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Zeri - 12.01.2019

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore. Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David ...

Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

Medial - 12.01.2019

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore. Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David ...

Ivanka Trump mund të drejtojë Bankën Botërore?

Java News - 12.01.2019

Nga një raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump të bëhet lidere e Bankës Botërore. Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David ...