TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Boki 13 nga qelia e burgut: E di se si vjedhin Zaevi dhe Haradinaj (Foto)

Ina - 14.08.2019

Mediat serbe kanë vazhduar propagandën kundër kryeministrit Zoran Zaev dhe kryeministrit, Ramush Haradinaj. Gazeta serbe Informer sërish ka publikuar një bisedë të Boki13, i cili ka deklaruar se e ...

Edhe 30 ditë paraburgim për Boki 13 dhe Zoki Kiçeec

Flaka - 13.08.2019

Nga Gjykata Penale njoftojnë se me kërkesë të Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar, dhe pas shqyrtimit të fakteve, është vendosur që të dyshuarve në rastin “Reket”, Bojan Stojanovski- Boki ...

“Boki trediçi” nga qelia e burgut: E di se si vjedhin Zaevi dhe Haradinaj (Foto)

Tetova Sot - 14.08.2019

Mediat serbe kanë vazhduar propagandën kundër kryeministrit Zoran Zaev dhe kryeministrit, Ramush Haradinaj. Gazeta serbe Informer sërish ka publikuar një bisedë të Boki13, i cili ka deklaruar se e ...

“Boki 13” nga burgu për mediat serbe ka thënë: E di se si vjedhin Zaev dhe Haradinaj

Gazeta Express - 14.08.2019

Mediat serbe kanë vazhduar propagandën kundër kryeministrit Zoran Zaev dhe kryeministrit, Ramush Haradinaj. Gazeta serbe Informer sërish ka publikuar një bisedë të Boki13, i cili ka deklaruar se e ...

Boki për mediat serbe: E di si vjedhin Zaevi dhe Haradinaj

Albeu.com - 14.08.2019

Mediat serbe kanë vazhduar propagandën kundër kryeministrit Zoran Zaev dhe kryeministrit Ramush Haradinaj . Gazeta serbe Informer sërish ka publikuar një bisedë të “Boki13”, i cili ka deklaruar se e ...