TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Artist me ide gjeniale, vetëm me letër e gërshërë

Top Channel - 17.02.2017

Rich McCor, i njohur ndryshe si Djaloshi-Letër, realizon disa punime intriguese vetëm me letra dhe gërshërë, punë e cila i ka sjellë edhe 237 mijë fansa.

Artist me ide gjeniale, vetëm me letër e gërshërë (Foto)

Telegrafi - 18.02.2017

Rich McCor, i njohur ndryshe si Djaloshi-Letër, realizon disa punime intriguese vetëm me letra dhe gërshërë, punë e cila i ka sjellë edhe 237 mijë fansa.