TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ka vdekur personi i tretë nga pickimi i një mushkonje të rrallë

Portalb - 11.09.2019

Një person i pa identifikuar ka ndërruar jetë nga pickimi i një mushkonje të rrallë, shkruan Zëri . Sëmundja e rrallë është e transmetuar nga një mushkonjë e quajtur “Eastern Equine Encephalitis” dhe ...

Vdes personi i tretë nga pickimi i një mushkonje të rrallë

Zeri - 11.09.2019

Një person i pa identifikuar ka ndërruar jetë nga pickimi i një mushkonje të rrallë. Sëmundja e rrallë është e transmetuar nga një mushkonjë e quajtur “Eastern Equine Encephalitis” dhe e vret një të ...

Vdes personi i tretë nga pickimi i një mushkonje të rrallë

Lajmi.net - 11.09.2019

Sëmundja e rrallë është e transmetuar nga një mushkonjë e quajtur “ Eastern Equine Encephalitis” dhe e vret një të tretën e personave që bien të sëmurë.