TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Evropaelire - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Gazeta Tema - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike, ...

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Lajmi.net - 14.08.2019

Megjithatë, përfaqësues të disa partive politike dhe analistë politikë thonë se ende nuk janë shuar të gjitha mundësitë që të ketë një qeveri teknike për të vazhduar mandatin e Qeverisë Haradinaj.

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Koha.net - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.

Zgjedhje të reja apo qeveri teknike në Kosovë

Gazeta Express - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Telegrafi - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Flaka - 14.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.

Kosova ndërmjet mbajtjes së zgjedhjeve dhe Qeverisë teknike

Botasot - 15.08.2019

Pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, shumica e partive politike parlamentare në Kosovë, kanë deklaruar se janë për zgjedhje të jashtëzakonshme dhe jo për një Qeveri teknike.