TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cila është ndihma e parë që duhet t’i jepni një njeriu që po pëson goditje në zemër?

Lajmi.net - 14.02.2018

Është e rëndësishme të njohësh simptomat e një infarkti, në mënyrë që më vonë të reagosh menjëherë, nëse ndihesh keq. – ndjesi dhimbjeje në kraharor që përhapet drejt qafës, nofullës së poshtme, ...

Cila është ndihma e parë që duhet t’i jepni një njeriu që po pëson goditje në zemër?

Alb Portali - 14.02.2018

Simptomat përfshijnë: Loading... – ndjesi dhimbjeje në kraharor që përhapet drejt qafës, nofullës së poshtme, shpatullës së majtë, krahut të majtë dhe dorës. Dhimbja zgjat të paktën 20 minuta.

Cila është ndihma e parë që duhet t?i jepni një njeriu që po pëson goditje në zemër

Albeu.com - 14.02.2018

Është e rëndësishme të njohësh simptomat e një infarkti, në mënyrë që më vonë të reagosh menjëherë, nëse ndihesh keq. Simptomat përfshijnë: – ndjesi dhimbjeje në kraharor që përhapet drejt qafës, ...