TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare

Telegrafi - 14.08.2019

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta.

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e ...

Mungesa e vendkalimeve të përbashkëta kufitare e vështirëson punën e hekurudhës

Portalb - 13.08.2019

Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar marrëveshje për vendosje të kontrolleve të përbashkëta kufitare në trafikun hekurudhor qysh në vitin 2011, por deri më tani ndërtesa e përbashkët për shërbimet ...

Gjendja e komunikacioni rrugor në Maqedoninë e Veriut

Telegrafi - 13.08.2019

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur.

Në VK “Bogorodicë” për dalje nga shteti pritet prej 15 e deri në 30 minuta

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Rritja e frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë ku koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 15 e deri në 30 minuta.

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare

Botasot - 14.08.2019

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta.

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e ...

Komunikacioni në Maqedoni, rritet frekuentimi i makinave në Bogorodicë dhe Tabanoc

Telegrafi - 12.08.2019

Intensiteti i komunikacionit në rrugët shtetërore jashtë mjediseve urbane është rritur. Lidhja Auto-moto e Maqedonisë njofton se ka regjistruar frekuentim më të madh të makinave në kalimet kufitare ...

I kalueshëm aksi rrugor në drejtim të vendkalimit kufitar Bogorodicë

Medial - 12.08.2019

Strumicë, 12 gusht 2019 (MEDIAL) – Është normalizuar trafiku në aksin rrugor Gjevgjeli- Vendkalimi Kufitar Bogorodicë, i cili ishte në ndërprerje për shkak të aksidentit rrugor.

Aksident trafiku para vendkalimit kufitar Bogorodicë

Medial - 12.08.2019

Strumicë, 12 gusht 2019 (MEDIAL) – Aksident trafiku në të cilin janë përfshirë më shumë automjete ndodhi një kilometër para vendkalimit kufitar Bogorodicë në kufirin e Maqedonisë me Greqinë, ...

Në pikat kufitare të Bogorodicës dhe Tabanocit pritet më shumë se gjysmë ore

Tetova Sot - 12.08.2019

Trafiku në rrugët shtetërore këtë mëngjes paraqitet intensiv, ndërsa në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet më shumë se 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare ...

Vështirësitë e hekurudhës, mungesa e vendkalimeve të përbashkëta kufitare

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht – Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar marrëveshje për vendosje të kontrolleve të përbashkëta kufitare në trafikun hekurudhor qysh në vitin 2011, por deri më tani ndërtesa e ...

Gjendja e komunikacioni rrugor në Maqedoninë e Veriut

Botasot - 13.08.2019

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur.

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore

Gazeta Express - 14.08.2019

Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka ...

Komunikacioni në Maqedoni, rritet frekuentimi i makinave në Bogorodicë dhe Tabanoc

Botasot - 12.08.2019

Intensiteti i komunikacionit në rrugët shtetërore jashtë mjediseve urbane është rritur. Lidhja Auto-moto e Maqedonisë njofton se ka regjistruar frekuentim më të madh të makinave në kalimet kufitare ...

I kalueshëm aksi rrugor në drejtim të vendkalimit kufitar Bogorodicë

Zhurnal - 12.08.2019

Strumicë, 12 gusht – Është normalizuar trafiku në aksin rrugor Gjevgjeli- Vendkalimi Kufitar Bogorodicë, i cili ishte në ndërprerje për shkak të aksidentit rrugor.

Aksident trafiku para vendkalimit kufitar Bogorodicë

Tetova Sot - 12.08.2019

Aksident trafiku në të cilin janë përfshirë më shumë automjete ndodhi një kilometër para vendkalimit kufitar Bogorodicë në kufirin e Maqedonisë me Greqinë, konfirmuan nga SPB Strumicë.

Mungesa e vendkalimeve të përbashkëta kufitare e vështirëson punën e hekurudhës

Flaka - 13.08.2019

Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar marrëveshje për vendosje të kontrolleve të përbashkëta kufitare në trafikun hekurudhor qysh në vitin 2011, por deri më tani ndërtesa e përbashkët për shërbimet ...